Знищено низку блокпостів терористів на Донеччині, – МВС

17:39 11 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rg.ru

Про це повідомляє в неділю Міністерство внутрішніх справ.

У сьогоднішньому повідомленні МВС «Дії АТО в районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману проводилися планово» йдеться:

«Сьогоднішні активні дії сил антитерористичної операції в районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману Донецької області були плановими. Знищені всі блокпости терористів на підступах до Красного Лиману, блокпост безпосередньо в межах міста Слов'янська – в районі комбікормового заводу, де проходив сьогодні швидкоплинний бій.

Також знищений блокпост терористів у районі Андріївки біля Краматорська. Втрат із нашого боку немає. Втрат серед мирного населення немає. Втрати серед терористів встановлюються.

Окремо варто відзначити нічний обстріл позицій українських силовиків у районі телевежі. Обстріл проводили бойовики, застосовуючи міномет. Було зроблено вісім пострілів із міномета, під прикриттям житлових будинків. У результаті перестрілки атака на телевежу не вдалася. Двоє бійців із нашого боку легко поранені (контузія і легкі осколкові поранення)».

Як інформував «Щоденний Львів», на Донбасі розпочалася сьогодні чергова активна фаза антитерористичної операції, в. о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський заявив у неділю, що в Краматорську, Красному Лимані й Слов'янську вона – вже на фінальній стадії, у Краснолиманському районі Донеччини не до «кримського» псевдореферендуму – там бої, Національна гвардія перешкоджає проведенню незаконного псевдореферендуму на Луганщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів