Зі Львова вирушили на фронт ще понад сотня бійців батальйону територіальної оборони (додано відео)

15:39 5 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, більш ніж половина з бійців, які поїхали на схід країни, самі зголосились взяти участь в неоголошеній війні проти загарбників.


Відео: ТРК «Україна»

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, напередодні, 4 вересня, зі Львова в зону АТО вирушили понад сотня бійців батальйону територіальної оборони. У повідомленні також сказано:

«Перед від’їздом вояків до місць дислокації на сході України з ними зустрілось керівництво Львівської ОДА та представники Львівської обласної ради. «Я пишаюсь Вашою мужністю та патріотизмом. Ви добровільно вирушаєте у зону бойових дій, знаючи про труднощі, які на Вас чекають, усвідомлюючи усі ризики війни,» – сказав військовим т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Також він побажав бійцям з честю виконати обов’язок перед Україною і якнайшвидше з перемогою повернутись додому, до своїх рідних. «Повертайтесь живими та неушкодженими», – наголосив Юрій Турянський.

Бійців благословив у дорогу та на успішне виконання місії на сході України військовий капелан. Більш ніж половина з військових, які сьогодні вирушили на схід країни, самі зголосились взяти участь в антитерористичній операції. Серед добровольців не тільки мешканці Львівщини, але й південних та східних регіонів України.

Перед від’їздом військовим видали речі, які для них закупила Львівська ОДА. Батальйон, як запевнили у Львівському обласному військовому комісаріаті, на сході України буде забезпечений усією необхідною амуніцією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів