Зі Львова вкотре вирушили на неоголошену війну бійці спецпідрозділу «Сокіл»

17:40 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили у середу в прес-службі обласного управління МВС, на схід України вкотре вирушили на ротацію шестеро бійців спецпідрозділу «Сокіл» управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Сьогодні, 1 квітня, на схід України вкотре вирушили на ротацію шестеро бійців спецпідрозділу «Сокіл» Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області. «Усі бійці «Сокола» – спеціально навчені та треновані професіонали, тому завдання у зоні АТО вони виконуватимуть специфічні – проводитимуть зачистку звільнених територій, виявлятимуть та знешкоджуватимуть терористів, а також розшукуватимуть осіб, котрі вчиняли злочини проти мирних громадян», – розповів начальник УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

Провести бійців прибула волонтер Львівської обласної організації «Художники України» Софія Федишин, котра вручила кожному із них розгрузки до військового спорядження й зазначила: «Бажаю вам повернутись живими та здоровими, адже вдома на вас чекають діти, родини та ми, чий мир та спокій ви забезпечуєте ціною власного життя».

Своєю чергою, працівники міліції подякували волонтерці і, зокрема, її чоловікові Роману Федишину та його колективу за допомогу, правоохоронцям Львівщини. Денис Гусашвілі зазначив: «Окремо хочу подякувати засновнику групи компаній «Шувар» Роману Федишину та його колективу за допомогу правоохоронцям, які в рамках ротації відправляються у зону АТО. Підприємці в черговий раз передали бійцям «Соколу» продукти харчування, теплі речі, засоби особистої гігієни». 

Про це повідомили сьогодні, 1 квітня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів