Жителі селища під Краматорськом прогнали бойовиків і розібрали блокпост

19:10 21 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/novostidnua/status/480354995951648772

Натомість в окупованому терористами Слов'янську формується Координаційна рада спротиву їм.

Як повідомляє сьогодні, 21 червня, інтернет-видання «Новости Донбасса», жителі селища міського типу  Шабельківка, підпорядкованого Краматорській міській раді, прогнали озброєних сепаратистів і розібрали блокпост. Спершу вони запропонували бойовикам покинути їхнє селище й самим розібрати незаконно встановлений блокпост, однак члени терористичного угруповання «Донецька народна республіка» відмовилися виконати вимогу мирних жителів. 

У відповідь місцеві жителі зібралися і без зброї прийшли до блокпосту, розібрали його і прогнали озброєних бойовиків. Мешканці також повідомили виданню, що в період припинення активних дій в рамках антитерористичної операції, бойовики зміцнюють блокпости на в'їздах в Краматорськ і зміцнюють свої позиції в місті.

Натомість на своїй «Twitter»-сторінці «Новости Донбасса» конкретизують: «Селище Шабельківка близько Краматорська – 200 місцевих жителів без зброї розігнали терористів-сепаратистів і знищили блок-пост бойовиків».

«Новости Донбасса» повідомляють також у суботу на своїй «Twitter»-сторінці, що в Слов'янську на Донеччині формується Координаційна рада спротиву терористам, і додає: «Вже приходили до Гіркіна (російський диверсант, проголошений «міністром оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» під псевдонімом «Стрєлок». – «ЩЛ») з вимогою звільнити місто. Він відмовився».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів