Журналіст заявив, що захід Донбасу, «схоже, готуються здавати терористам» – звідти виводять батальйони

10:14 7 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Миколи Іващенка в інтернет-мережі «Facebook»

Микола Іващенко стверджує, що в Красноармійську на Донеччині залишилася лише одна рота батальйону «Дніпро-1».

«Луценко вчора на «Свободе слова» запевняв, що держава підтримує українців тілько там, де є жовтоблакитний прапор. Пустослов. У західному Донбасі зараз національних прапорів більше, аніж у Києві, але це ніяк не сприяє реальній підтримці українців на цій території. Її вже, схоже, готуються здавати терористам», – заявив сьогодні, 7 жовтня, журналіст Микола Іващенко. Він також стверджує у вівторок:

«Українські війська з цієї території практично всі виведені. Добровольчі батальйони з Красноармійська та Добропілля теж виведені (в Красноармійську залишилася одна рота батальйону «Дніпро-1»). 

Весь західний Донбас залишиться на зиму без води та опалення. Всі прохання місцевої влади допомогти коштами (це близько 20 млн. грн) на відновлення насосної та фільтрувальної станції на Карлівському водосховищі ігноруються.

У результаті взимку всі системи водо- і теплопостачання, каналізація замерзнуть і повністю вийдуть з ладу. Всі наслідки цього навіть складно уявити. І плювати, що там стільки українців з жовто-блакитними прапорами».

Микола Іващенко написав це сьогодні, 7 жовтня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів