Жолнович закликала голосувати за Гірняка, аби не переміг Садовий

14:56 19 жовтня 2015 р.

Фото до новини

Дмитро Добродомов є спаринг-партнером чинного міського голови Андрія Садового і допомагає йому знову посісти крісло міського голови Львова.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 19 жовтня, піл час прес-конференції на тему: «Об’єднання зусиль двох кандидатів на виборах мера, що відбудуться цієї неділі», яка відбулася у Львіському прес-клубі, заявила кандидат на посаду міського голови  Львова від партії «Сила людей» Оксана Жолнович.

Тому вона пропонує львів’янам голосувати за її опонента, кандидата на посаду міського голови від партії «Громадянська позиція» Володимира Гірняка.

- Ми хочемо змінити стару олігархічну систему, яка погрузла в олігархічних грошах, зв’язках, корупційних схемах. Попри численні події, які відбуваються в нашому суспільстві, намагається щоразу відновитися. Уособленням старої влади є чинна міська влада і, зокрема мер Садовий, - каже вона.

За її словами, після вчорашніх дебатів стало зрозумілим, що всі ресурси були задіяні, аби протягнутиАндрія Садового на нову каденцію.

- Ми розуміє, що наша команда є молодою, і ми не зможемо подолати оці олігархічні впливи. Я закликаю усі прогресивні сили, усіх небайдужих львів’ян, інших кандидатів в мери об’єднатися довкола реальної альтернативи, щоби другий тур був реальним, а не фейковим, - каже Оксана Жолнович.

Жолнович також наголосила, що ті кандидати на посаду мера, які не долучаться до неї, працюють на перемогу Андрія Садового.

- Згідно з чинним законодавством, я не можу зняти свою кандидатуру, це заборонено. Але я закликаю всіх інших підтримати Володимира Гірняка на посаду міського голови, - каже вона.

За її словами, Дмитро Добродомов не може стати міським головою.

- Він є чинним депутатом Верховної Ради, його діяльність не показує вражаючих результатів. Ми переконані, що ані його фахові, ані моральні якості не є достатніми, щоби львів’яни йому повірили, і він переміг у другому турі та став сильним господарем Львова, - каже Оксана Жолнович.

За словами кандидата на посаду міського голови Львова від партії  «Громадянська позиція» Володимира Гірняка, така пропозиція та підтримка для нього стала несподіванкою. Проте пообіцяв, що в його команді знайдеться місце і для Оксани Жолнович.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів