Розгортання Збройних Сил України на Півдні, Сході й Півночі країни завершено

21:56 24 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Запевнивши в цьому в понеділок, секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій наголосив: «Окрема увага приділяється кордону з Придністров'ям».

Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій заявив сьогодні, 24 березня на прес-конференції: «Сьогодні найважливішим питанням є зміцнення захисту наших кордонів на півночі, сході й на півдні України, тому ми вже завершили розгортання всіх бойових частин української армії в прикордонних регіонах на півночі, сході та на півдні України. Особливо тривожні сигнали» надходять з Одеської області й один із найбільш можливих моментів диверсії» сьогодні можливий із Придністров'я. Фактично наш пріоритет номер один – захистити наші кордони та вивести наші підрозділи з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим».

Андрій Парубій також повідомив про напад у ніч на понеділок на склад зі зброєю в Одеській області й про арешт у Херсоні людини, яка займалася незаконним збором даних про українські війська. Секретар РНБО зазначив: «Також за вчорашній день було заарештовано ще кількох лідерів екстремістських угруповань, які мають на меті дестабілізувати ситуацію в Східних і Південних регіонах. Операція з дестабілізації ситуації в Україні триває, здійснюється перекидання диверсійних груп з метою отримання підстав для вторгнення російських військ на територію України».

Про це повідомляє сьогодні, 24 березня, інформагенція «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів