Міністерство оборони України спростувало інформацію про арешт шпигуна в керівництві АТО (оновлено)

17:33 30 червня 2014 р.

генерал-майор Борискін

генерал-майор Борискін
Фото: facebook.comtheministryofdefence.uaphotos_stream

Військове відомство повідомляє про це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Міністерство оборони України повідомляє сьогодні, 30 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Інформація про нібито арешт високопоставленого шпигуна в керівництві АТО в особі генерал-майора Борискіна є наклепом і не відповідає дійсності! Друзі, повідомляємо Вам, що генерал-майор Борискін зараз перебуває у відрядженні, в якому виконує завдяння, поставлені вищим керівництвом Збройних Сил України.

Інформація про власний арешт невимовно здивувала офіцера. Прикро, що українське видання допомагає поширенню прокремлівської пропаганди, перетворюючись на зброю у руках ворога в інформаційній війні проти всього Українського Народа.

Дивно й те, що видання, яке поширило цю недостовірну інформацію, НЕ ЗВЕРНУЛОСЬ за офіційним коментарем до Міністерства оборони України чи до правоохоронних органів, щоб отримати підтвердження чи спростування.  Ми вкотре звертаємось до засобів масової інформації з проханням бути відповідальними у поширенні інформації, дотримуватись норм журналістської етики та чинного Законодавства України. 

Наша Армія – це весь народ України!»

Натомість інтернет-газета «Преса України» інформує сьогодні, 30 червня, в повідомленні «Заарештований високопоставлений агент Путіна в керівництві української АТО»:

«Заарештовано першого високопоставленого російського шпигуна, який знаходився безпосередньо в штабі всієї Антитерористичної операції проти терористів на Сході України. Ім'я та звання зрадника України – генерал-майор Борискін.

Він був затриманий відразу ж після прибуття Борискіна з короткочасного п’ятиденної відпустки. А відпустку він провів в Російській Федерації, де, напевно, отримав нові вказівки від свого путінського керівництва, так як вважати його українським військовим вже немає ніяких ні юридичних, ні моральних підстав.

Російський негідник вже почав давати перші показання, за якими вже заарештовано близько десятка інших путінських шпигунів. А це, за деякими даними, ще один генерал української армії і близько десятка полковників Генштабу і керівництва АТО, повідомляє «Преса України».

Борискін вже зізнався, що передавав російським спецслужбам інформацію про плановані операції і пересування українських військ в зоні АТО за матеріальну винагороду від 75 тис. доларів і вище, в залежності від значущості повідомлення. Сам факт арешту групи Борискіна поки приховується від громадськості.

На деяких спеціалізованих форумах інформація про генерала Борискина не надто неприємна. Пропонуємо читачам «Преси України» деякі факти з кар'єри «українського» воєнного (на російській мові):

«Генерал Борискин. Один из руководителей АТО на первом этапе, он категорически запрещал вешать вооружение на МИ-24 (летали без подвесов).

Лётчики просили – ну хоть НУРСы давайте поцепим. Ответ категоричен: нет.

Пока 2.05.14 их не посбивали, даже ответить было нечем (на вертолётах не было оружие). Вот поэтому остальные экипажи отказались вылетать, а преподнесли это как малодушие и трусость.

Типа 15 человек (5 экипажей) испугались, и по ним будет заведено уголовное дело. А сейчас резко замолкли про этот случай, видно немного разобрались.

Этнический русский, родственники в Москве. До чего скот обнаглел – звонит командиру части, которая расположена за 500 км и говорит: «Организуй палку копченой колбасы и новые берцы, а то мои поизносились, я пришлю вертолёт – передашь».

Акуеть – посчитайте сколько керосина сожгли и один час работы МИ-8 стоит около 3000 у.е. А мы по 5 грн на 565 смс сбрасываем.

Лет 5 назад этого п....у снимали с должности за коррупцию (брал взятки и довел подчинённого до смерти). Ну как сняли, с одной должности сняли, а на равнозначную перевели, только в другой регион, подальше с глаз. А сейчас он опять всплыл.

И еще. Будучи командиром 6 АК заставлял своего покойного зампотыла ездить в Москву и шить ему фуражку (видите Киевский пошив ему не нравится), соответственно за деньги покойного. У мужика не выдержало сердце, фактически он загнал его в могилу. 

Заставлял покупать заколки на галстук из золота, за 600 грн (когда курс был 5 за доллар). Издевался, как хотел.

Когда приезжал в часть на проверку, вывозил машинами добро – начиная от картин (у кого в кабинете висела картина, написанная маслом, сразу себе забирал) до того, что ты его должен покормить в самом дорогом ресторане (за свои деньги) и заправить 40 л. 95-го бензина. Г....н конкретный».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів