За президентство Порошенка – 55,9% опитаних організаторами Національного екзит-полу (відео)

20:15 25 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Натомість серед учасників Всеукраїнського телевізійного екзит-полу за нього – 57,3%.


Відео: ТСН

«За результатами Національного екзит-полу перемогу вже в першому турі отримує Порошенко», – повідомляє сьогодні, 25 травня, інформаційна агенція УНІАН. Друге місце – в Юлії Тимошенко, за яку – 12,9% опитаних в ході Національного екзит-полу.

Далі несподівано третє місце посів Олег Ляшко 8%. Наступні: Гриценко – 6,3%, Тігіпко – 4,7% Добкін – 2,1%

Опитування виборців провели Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) і Центр Разумкова; наукове керівництво, розробку вибірки та координацію робіт з опитування виконує КМІС».

УНІАН також інфомує в повіддомленні «Телевізійний екзит-пол: Порошенко перемагає вже в першому турі, у Тимошенко лише 12,4%»:

«За даними Всеукраїнського телевізійного екзит-полу Петро Порошенко отримав 57,3% голосів. Це означає, що скорш за все, другого туру президентських виборів не буде. 

На другому місці розташувалась Юлія Тимошенко з результатом у 12,4% голосів. Сенсацією став Олег Ляшко, який посів третє місце з результатом у 8,7% голосів.

Анатолій Гриценко зайняв 4-те місце з результатом у 6%. У топ-5 ввійшов також Сергій Тігіпко. За нього проголосувало 4,4% українців.

Михайло Добкін отримав лише 2,3% голосів виборців, а Вадим Рабінович - 2%.  В Ольги Богомолець лише 1,8%, Олега Тягнибока 1,5%.

Петро Симоненко з результатом у 1,3% ледве обігнав Дмитра Яроша, за якого проголосували 1,1% українців. Решта кандидатів не подолали бар'єр у 1%. 

Всеукраїнський телевізійний екзит-пол провела компанія «TNS в Україні» на замовлення чотирьох телеканалів – «1 +1» ICTV, ТРК «Україна» та «Інтера».

Всього було опитано 20 тис. респондентів на 610 виборчих дільницях. У вибірку не потрапив Крим, а також деякі міста на Сході України, зокрема, Краматорськ, Слов'янськ і Нікополь.

Вперше за всю історію незалежної України голосування на виборах президента країни проходило не на всій території країни. Виборчий процес виявився заблокований на окупованій території в Криму та зону Антитерористичної операції на Донбасі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів