«З'явилися розвіддані, що сьогодні російські війська можуть розпочати масований наступ на Україну», – ЗМІ (відео)

21:20 28 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «РИА Новости»

Тим часом затягуються переговори новоствореної тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню на Донбасі.


Відео: ТСН

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» попередила сьогодні, 28 вересня: «З'явилися розвіддані, що російська армія таки може почати масований наступ на Україну просто сьогодні. Сили АТО готуються до оборони». У повідомленні «ТСН» також зазначено: 

«Тим часом затягуються переговори новоствореної тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню на Донбасі. Ця спільна група домовляється із сепаратистами ще з ранку п'ятниці про те, як усе-таки добитися цілковитого припинення вогню і створити 30-кілометрову зону розмежування.

До спільної групи входять представники української сторони, ОБСЄ і аж 76 військових Збройних сил Росії. Назвали її «Спільним центром із координації питань щодо припинення вогню та поетапної стабілізації лінії розмежування сторін».

Але розмежувати, як і домовитися про режим тиші, поки що не вдається. Про це повідомили в РНБО.

Свої пропозиції про лінію розмежування українці сформулювали. І передали росіянам, бо з незаконними формуваннями сепаратистів контактують саме вони. Відповіді ще немає».

Про це повідомили в неділю в «Телевізійній службі новин».

Як інформував «Щоденний Львів», в сьогоднішніх «Зведених даних ІАЦ РНБОУ» повідомлялося, що російські війська стягують до адміністративного кордону між АР Крим і Херсонщиною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів