Янукович, Рибак і Клюєв вилетіли чи то до Харкова, чи то до Маріуполя, чи то до Москви (відео)

00:00 22 лютого 2014 р.

Фото до новини

Джерело в Управлінні державної охорони повідомило «Главкому», що літак, яким ті вирушили, зафрахтовано за маршрутом Київ-Харків-Маріуполь-Росія.

Джерело «Главкома», яке готувало виліт Януковича з аеропорту в Гостомелі, повідомило також цьому інтернет-виданню в п’ятницю, що президент дав доручення вивозити цінні речі з його адміністрації та його резиденції у Межигір'ї. За словами співрозмовника «Главкома», Янукович вилетів аеропорту в Гостомелі о 22.40 літаком, зафрахтованим за маршрутом Київ-Харків-Маріуполь-Російська Федерація.

Джерело інтернет-видання стверджує також, що з Адміністрації Президента Янукович сьогодні у свою резиденцію не повертався, а його найближче оточення пересіло на броньовані автомобілі охорони, зокрема, на «Тоуоta Land Cruiser» і на «Мерседеси» з транзитними німецькими номерами. Співрозмовник «Главкома» додав, що Янукович сумнівається в доцільності підписання прийнятого сьогодні Верховною Радою закону про відновлення Конституції 2004 року, яке позбавило його частини повноважень.

Натомість високопоставлене джерело в адміністрації президента повідомило інтернет-виданню «ZN.UA», що Янукович вилетів о 22:40 з обмеженим колом особливо довіреної охорони на Харків. У президентському літаку знаходяться також спікер парламенту Володимир Рибак, голова адміністрації президента Андрій Клюєв і народний депутат Вадим Новинський. Літак поставлено на маршрут Київ-Харків-Маріуполь-РФ, однак він може бути відкоректований.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів