Волотери зібрали необхідне спецпризначенцям і десантникам зі Львова

21:28 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ірина Галевич в інтернет-мережі «Facebook»

PR-менеджер ТРК «Львівська Хвиля» Ірина Галевич повідомила сьогодні, 24 жовтня, що допомогу військовослужбовцям 80-ї аеромобільної бригади вже передали.

«Запакуй бус на Краматорськ» для львівського спецназу ЗТУВСП (загін територіального управління Військової служби правопорядку. – «ЩЛ»)

Отже, звітуємо. Вчора, 23.10.14

Завдяки слухачам Радіо «Львівська Хвиля» відправили львівським хлопцям із ЗТУВСП (львівський спецназ) у Краматорськ якісне взуття та форму «Гортекс» загальною вартістю 13860 грн. Велику подяку висловлюємо СШ №78, яка теж долучилась.

До нашої акції «Запакуй бус на Краматорськ « активно долучились слухачі, які протягом години привезли і ми запакували в бус 4 великі мішки картоплі, 3 мішки цибулі, сало, часник, сигарети.

Від волонтерської організії «Допомога Армії України» ми отримали: 

Сіль – 1 мішок.

Цукор – 1 мішок.

Макарони – 1 мішок.

Крупа – 1 мішок.

Згущене молоко – 1 коробка.

Мівіна –1 коробка.

Окрім цього, хлопці просили сигарети, передали їм цілу корбку, а це приблизно 20 блоків. 

Волонтерська організія «Допоможи фронту» радо погодилась допомогти нашим хлопцям. Від них ми отримали 2 коробки солодкого і 1 коробку чаю та кави, щоб це все запити)). Волонтери із цієї організації також дали сигарети і туалетний папір.

Велику подяку висловлюємо Любові Возняк та церкві Святого Михайла, завдяки Їм хлопці в Краматорську не будуть вночі мерзнути. Від них ми отримали Спальні мішки та цілий мішок шкарпеток. 

Завантажили це все в бус Роми Партака з Рівного, який повезе це все у Краматорськ. Заправила бус українська діаспора в Америці за допомогою Христина Цар (4000 грн), якій теж кажемо велике дякую!!

Все приїде відфотографуємо і напишемо! Люди, ви прекрасні і разом ми – сила. Нам нічого не вдалося б зробити без допомоги таких доброчинців, як Влодко Лучишин, Sergiy Vladarsky, Володимир Мельник, Андрій Великий, Любов Грушка, Slava Vavriv, Галинка Лірник, Тарас Кухар, Олег Михальчук, Vira Puzenko, Тарас Гаврик, Volodymyr Oliyarnyk і звичайно Володимира Хоменка, який тут не тегається, бо не фейсбучний».

Про це повідомляється сьогодні, 24 жовтня, на сторінці Ірини Галевич в інтернет-мережі «Facebook». Невдовзі вона дописала:

«Вчора на полігоні.

Передали у нашу 80-ку (3 батальйон, 8 та 9 рота): розгрузки – 15 шт, шапки зимові – 15 шт. форма Гортекс – 27 шт, берці Гортекс 3 шт.

Розвідці 80-ки – навігатори + зарядки (дякую Yura Zelyk), рукавиці теплі 200, шкарпетки теплі, спальники – 10 шт.

Дякуємо і просимо не зупинятися. Разом ми – сила!

Нагадуємо номер картки: ПриватБанк 4149 4378 2959 1393

Хлопці і дівчата, дякую: Андрій Великий, Влодко Лучишин, Taras Topolya,Sergey Vusyk, Галинка Лірник, Наталя Парій, Anatoliy Petrinko, Andriy Marynyuk, Andrew Antoniuk, Andriy Moroz, Олександр Вороновський».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів