Влада шукає варіанти для відправки Тимошенко на лікування

10:10 24 вересня 2013 р.

Фото до новини

Розглядає варіант з підготовкою законодавства задля підписання Асоціації з ЄС.

Про це, як пишуть «Коментарі:», заявила під час прямого ефіру на телеканалі «ICTV» народний депутат від «Партії регіонів» Інна Богословська. При цьому вона зазначила, що «Тимошенко через свої політичні погляди не хоче проведення операції в Україні».

Однак  депутат наголосила, що питання про лікування Тимошенко за кордоном не може бути вирішене індивідуально, а має бути законодавчо оформлене. Для цього необхідно ввести зміни до законодавства, в якому буде встановлена норма, що стосується можливості переривання терміну ув’язнення для лікування за кордоном.

Також, за словами народного депутата, необхідно підписати двосторонню угоду зі стороною, яка погодиться на лікування екс-прем’єр-міністра. «Якщо такий план дій до 15 жовтня буде узгоджений, ми поставимо маяки за датами, то це буде шлях, який може вирішити це питання», - зазначила Богословська.

«У зв’язку з цим ми повинні, або ж можемо піти на цей компроміс. Але всі повинні розуміти, що це неможливо зробити за один день. Але якщо буде політична воля, і якщо цей сценарій буде прописаний, то він цілком реальний», - наголосила Інна Богословська. При цьому вона наголосила, що «якщо не буде асоціації, то про мрії в отриманні таких преференцій (для Юлії Тимошенко. – Ред.) можна буде забути».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів