Від терористичної Луганської «республіки» відокремилися Лисичанська, й подумують наступні

21:45 11 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Inforesist.org»

Про це повідомляє в середу сайт «Lisichansk.com.ua» з посиланням на місцевих жителів.

Сайт «Lisichansk.com.ua» інформує сьогодні, 11 червня, в повідомленні «У Лисичанську утворена нова народна республіка?»:

«Місцеві жителі повідомляють, що в Лисичанську стався масштабний конфлікт між двома групами сепаратистів – прихильниками глави «Луганської народної республіки»  Болотова та угрупованням, яке підтримує нового місцевого лідера, ім'я котрого поки що невідоме.

У результаті зіткнень місцева група здобула перемогу над «болотовцями» й оголосила про створення нової Лисичанської народної республіки. Того ж дня діячами новопроголошеної «держави» був викрадений проукраїнський активіст, який, на щастя, сьогодні був відпущений.

Є непідтверджена поки що інформація, що аналогічні тенденції мали місце також в Сєвєродонецьку».

На цю ж тему – сьогоднішнє повідомлення «На Донбасі проголошено ще одну республіку» на сайті «Inforesist.org»:

«У Лисичанську (Луганська область) стався переворот місцевого значення. Дві банди, які раніше представляли «Луганську народну республіку», щось не поділили.

Відбувся конфлікт, у результаті місцеві бандити вигнали заїжджу братву з Луганська. Переможці довго не радилися й того ж дня прийняли рішення – проголосити «Лисичанську народну республіку2.

Тепер у Луганській області вже цілих дві «ЛНР». Хто стане президентом нової держави – братва ще не вирішила, але оголосити війну Україні вже встигла – у день проголошення республіки був викрадений місцевий проукраїнський активіст.

На щастя, наступного дня його відпустили». За інформацією «Info Resist», про свої, незалежних від Луганська республіках, вже почали замислюватися і в інших містах бунтівного краю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів