Українськи силовики звільнили від терористів Кіровськ і Ямпіль, бойовики відступили до Сіверська, – ЗМІ

13:05 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Про це повідомляють у четвер очевидці.

Телеканал «Інтер» розповів сьогодні, 19 червня, в повідомленні «Під Красним Лиманом бій: Від терористів звільнили Кіровськ і Ямпіль»:

«У районі Красного Лиману в Донецькій області сили антитерористичної операції ведуть бої з терористами, які не стали виконувати вимоги влади. Як повідомляють місцеві жителі, селище Ямпіль поблизу Красного Лиману розблоковано, руйнувань немає.

Терористи відступили, хоч, як припускають жителі селища, на деяких блокпостах ще залишилися. Але стрілянини не чутно. Електрики в селищі немає, люди не виходять з будинків.

Так само узято під контроль селище Кіровськ. Через декілька днів блокади селища терористами туди нарешті змогли підвезти хліб.

У соцмережах також пишуть, що Ямпіль та Кіровськ, які знаходяться між Артемівському і Червоним Лиманом, звільнені від терористів. «Ямпіль і Кіровськ звільнені від терористів!», – повідомляє @ NisusAccipiter.

Очевидці кажуть, що терористи були змушені відступити до міста Сіверська. «По Ямпільському блокпосту бойовиків працювала авіація. У Ямполі танки з українськими прапорами. ДНРовци відступають до Сіверська», – розповідає @ saysZello.

«Майже годину бій ішов, в місто нічого не прилітало, це десь в районі Семенівки - повороту на Червоний Лиман», – пише @ sashakots.

Про бій також повідомив військовий експерт Дмитро Тимчук. «За даними групи» Інформаційне Опір «, в районі Червоного Лиману йде бойова робота сил АТО», – написав він у соцмережі. Він додав, що вночі в районі, де зосередилися сили терористів, були розкидані листівки, в яких сили АТО пропонували терористам скласти зброю.

Як інформував «Щоденний Львів», прес-служба ВК «НАСТУП» повідомила в четвер, що очевидці нарахували у терористів у Краснолиманському районі Донеччини 15 танків, і що на підмогу українським військовим прибула авіація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів