Верховна Рада сьогодні на позачерговій сесії розгляне три євроінтеграційні законопроекти

08:59 13 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

Якщо вони не будуть прийняті парламентом, то число "13" стане нещасливим для спроби України укласти Угоду про асоціацію з ЄС у листопаді цього року у Вільнюсі.

Сьогодні, 13 листопада 2013 р., на позачерговій сесії Верховної Ради України депутати розглянуть три евроінтеграційні законопроекти: щодо лікування Юлії Тимошенко, про прокуратуру і про виборче законодавство. Про це йдеться у порядку денному позачергової сесій ВР. 

Проект закону щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі, який стоїть першим у порядку денному, доповідатиме голова робочої парламентської групи з підготовки законопроекту щодо Тимошенко, народний депутат від Партії регіонів Геннадій Васильєв.

У другому читанні буде розглянутий законопроект № 3541 "Про прокуратуру", який доповідатиме голова комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, народний депутат від фракції "Батьківщина"Андрій Кожем'якін.

У другому читанні буде розглянутий також законопроект " 3396 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів". За цим законопроектом доповідатиме голова комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат від Партії регіонів Давид Жванія.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів