В Україну вторглися ще дві колони російської бронетехніки

17:12 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: konan-vesti.blogspot.ru

Про це повідомив у вівторок співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Київська газета «Аргументы и факты» інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «В Україну прорвалися дві колони російської бронетехніки»:

«Сьогодні вранці з Росії на територію України прорвалися дві колони бронетехніки.  Як повідомив співголова Громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов, перший прорив стався о 5 годині ранку в районі міста Суходільськ Луганської області.

З боєм на територію нашої країни увійшла колона з 20 одиниць бронетехніки. Через дві години по цьому ж маршруту проїхала ще одна колона. При цьому, за словами Снєгірьова, українські військові почали блокувати це ділянка кордону лише близько 9:00. 

Тим часом російські ЗМІ повідомляють, що сили антитерористичної операції почали активні бойові дії в районах пропускних пунктів «Ізварине» і »Червонопартизанськ». 

За словами глави Федеральної митної служби Росії Андрія Бельянінова, бої почалися близько 9 ранку за київським часом. При цьому російські прикордонники та митники отримали команду відступити вглиб країни, щоб не потрапити під обстріл. 

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко не став продовжувати режим припинення вогню, і сьогодні сили АТО пішли в наступ на терористів. На даний момент зіткнення ведуться в багатьох населених пункти Донбасу, де зосереджені основні сили бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів