Українським військам протистоїть під Луганськом регулярна російська армія, – журналіст (відео)

19:25 19 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міноборони РФ

Про це повідомляє у вівторок спеціальний кореспондент агенції «ЛIГАБiзнесIнформ» Петро Шуклінов.


Відео: Громадське ТБ

Спеціальний кореспондент агенції «ЛIГАБiзнесIнформ» Петро Шуклінов повідомляє сьогодні, 19 серпня:

«Під Луганськом сили АТО дають відсіч регулярній російській армії. Солдати РФ на новітній техніці без розпізнавальних знаків перетинають кордон сотнями, намагаючись прорвати оточення міста і зупинити звільнення Луганська.

Москва хоче будь-якою ціною друге «Придністров'я». Будь-якою ціною. Тому безладна стрілянина. Тому розстріли цивільних. Тому вбивства й смерті. Будь-якою ціною.

Але нічого не вийде. Наші стоять міцно як на Савур-Могилі. Луганськ і Донецьк будуть звільнені.

А потім буде, звичайно, звільнений Крим. І ніяка історія з «Новоросією» не відсуне цю перспективу. Безумство Москви тільки підсилює позиції України.

Сьогодні ми набагато сильніші, аніж були до Майдану. Сьогодні Україна – міцна єдина країна від Львова до Харкова, від Одеси до Запоріжжя. Ніколи не було такої єдності. Пишаюся своєю країною і нашими солдатами».

Петро Шуклінов повідомляє це сьогодні, 19 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість сайт «Informator.lg.ua» передає у вівторок:

«Колона військової техніки з Росії пройшла через с. Миколаївка Станично-Луганського району. «Караван» з танків, РСЗВ «Град», артилерійських установок і навіть польових кухонь розтягнувся на 1,5 кілометра. 

Техніка проїхала через с. Піонерске, с. Миколаївка в напрямку Луганська.Згодом колону помітили поблизу гіпермаркету «Епіцентр» на східних кварталах.

Зі слів очевидців, військові розмовляли з місцевими жителями неохоче, але все-таки зізналися, що з Росії. Надалі «зелені чоловічки» проїхали по вул. Будьонного в бік центру міста». 

«Informator.lg.ua» передає це сьогодні, 19 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів