Український добровольчий батальйон «Айдар» ліквідував бандформування «Восток»

15:51 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Twitterdjsergej

Про це повідомляє в понеділок журналіст Всеволод Филимоненко.

Журналіст Всеволод Филимоненко повідомляє сьогодні, 21 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Нацгвардія остаточно звільнила селище Ювілейне (Артемівський р-н, м. Луганськ). Батальйон «Айдар» повністю ліквідував донецьке угруповання «Восток», яке контролювала селище, в полон потрапили живими лише командир «Востока» і 7 його наближених подільників.

Так само у бойовиків були конфісковані стаціонарні мінометні установки, які вели обстріл Луганська з поля місцевого стадіону «Шахтар». Командиром «Востока» виявився екс-керівник спецназу СБУ «Альфа» (скоро всі дізнаються його прізвище).

Патріоти вже встановили український прапор на будівлі селищної ради, який сепаратисти раніше зняли за наказом нардепа «регіонала» Володимира Струка.  Нацгвардія просувається вглиб Артемівського району, зараз лінія фронту перемістилася до сільгоспінституту, Епіцентру і МЕТРО...

Тут української армії протистоїть угруповання «Зоря», яка кілька тижнів тому, вже боролася з айдарівцями в районі селища Металіст. Тоді терористи зазнали великих втрат, але, відступаючи, вони полонили Надію Савченко і ще декілька наших бійців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів