Українські вояки захопили російського при спробі проникнення в їх частину

11:28 1 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mukachevo.net

Про це заявив у суботу на засіданні уряду виконувач обов’язків міністра оборони Ігор Тенюх.

Дослівно ж він повідомив: «Сьогодні вночі о 02:30 було проникнення на територію батальйону морської піхоти, який розташований в м. Феодосія. Але завдяки тому, що морські піхотинці військово-морських сил України, як завжди були в готовності, був спійманий російський морський піхотинець з одним цивільним. Зараз проходить допит цього військовослужбовця. Були запрошені органи правопорядку Збройних сил України. Були також запрошені органи правопорядку органів внутрішніх справ і прокуратури».

За словами Ігоря Тенюха, піхотинець був із зброєю. Після встановлення особи цього піхотинця будуть прийняті подальші дії. Виконувач обов’язків міністра оборони Також Тенюх зазначив, що українські військові частини переведені в підвищену ступінь боєготовності і готові до захисту своїх військових частин.

Про це повідомляє сьогодні, 1 березня, «РБК-Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», російські військові провокували в Криму українських відкрити вогонь, а колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов попереджає, що Путін провокує громадянську війну в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів