Українські військові змусили під Дебальцевим ворога рятуватися втечею (відео)

19:19 29 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: racurs.ua

Бойовики угрупування терориста Олексія Мозгового в результаті боїв під Дебальцевим зазнало серйозних втрат: 50 осіб загинуло, 80 поранено.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Бойовики під Дебальцевим зазнали серйозних втрат і кинулися навтьоки. Ворог не очікував, що українська армія застосовувати непередбачувані тактичні ходи», – повідомляє сьогодні, 29 січня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», конкретизуючи при цьому:

«Бойовики угрупування терориста Олексія Мозгового в результаті боїв під Дебальцевим зазнало серйозних втрат: 50 осіб загинуло, 80 поранено. Тому бойовики почали тікати.

Штаб терористів оголосив Мозгового зрадником. Він із залишками свого формування поїхав до Алчевська, оскільки «не хоче відправляти своїх людей на забій». Про  великі втрати терористів повідомляє полк «Азов» у соціальних мережах. 

Бойовики з підрозділу Мозгового були збентежені героїзмом і стійкістю сил АТО. Також серед них ніхто не очікував, що українська армія застосовуватиме непередбачувані тактичні ходи.

Також сили АТО відбили атаку терористів у Вуглегірську. Місто перебуває під контролем українського війська. Українська артилерія накрила росіян та бойовиків. Внаслідок бойових зіткнень з підрозділами ЗСУ бойовики зазнали втрат: «200» -2, «300» – 9, зокрема двоє перебувають у важкому стані».

Про це повідомляється в четвер на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1». Натомість інтернет-видання «7 Днів-Україна» інформує сьогодні, 29 січня:

«Росіяни в Вуглегірську розбиті та скаржаться, що «ополченці» боягузи та нездари. За даними радіоперехоплення у росіян відчутні втрати та проблеми взаємодії з бойовиками. Про це повідомляє блогер Олег Ярчук.

Російські військові скаржаться, що через незграбність «ополченців» під Вуглегірськом був розкритий маневр ротно-тактичної групи псковських та ставропольських десантників, підсилених танками ново-фомінської гвардейської дивізії, в результаті чого російсько-терористичне з’єднання було накрите артилерійських-ракетним вогнем ЗСУ, після чого «ополченці» накивали п’ятами, залишивши росіян сам на сам воювати з українцями. До речі, 13-та гвардейська ново-фомінська танкова дівізія за останню добу понесла великі втрати під Дебальцевим.

В свою чергу, за останні тижні «ополченці» вже не раз скаржилиcя, що російське командування кидає їх в атаки як «гарматне м’ясо», зовсім не шкодуючи їх життів. Відношення як до людей 2-го сорту вбачають і в ставленні до пораних та загиблих».

Про це повідомляється в четвер на сайті інтернет-видання «7 Днів-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів