Українські війська продовжують наступати на Донбасі, а російські – обстрілювати сили АТО на кордоні (відео)

09:10 21 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Про це повідомляється у четвер у зведеннях прес-центру АТО й спільноти «Інформаційний Спротив».


Відео: ТСН

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 21 серпня, такі новини з передової:

Сили АТО продовжують активно наступати. Ворог несе чималі втрати.

Зокрема, за результатами вогневих та авіаційних ударів знищено три танки та дві бойові машини десанту терористів. Крім цього, два танка та дві бойові машини десанту захоплено в результаті успішних дій підрозділів Збройних Сил України. Також, в ході наступу, знищено дві установки БМ 21 «Град», з яких російські найманці вели обстріл як позицій сил АТО, так і житлових будинків мирних Українців.

Загалом наші війська нанесли по позиціям противника багато артилерійських ударів.  Підрозділи сил АТО здійснюють оборону населених пунктів Новосвітлівка й Хрящувате. Розпочато зачистку населених пунктів Іллірія, Малоніколаївка, Станиця Луганська, Ясинівка, Землянка.

Продовжився обстріл позицій та блокпостів сил АТО неподалік населеного пункту Дзеркальне. З боку Російської Федерації наші позиції були обстріляні дев’ять разів. 

Однак наші військовослужбовці навчились організувати ефективну систему артилерійської розвідки, яка дозволяє здійснювати контрбатарейну боротьбу. Завдяки цьому вдається уникнути втрат серед особового складу та бойової техніки».

Прес-центр АТО повідомляє це сьогодні, 21  серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук передає у четвер такі її оперативні дані:

«Сили АТО продовжують наступальні дії по ряду напрямків. Тривають бойові зіткнення в районах Донецка, Луганська, Іловайська, напружена ситуація залишається в районі Савур-Могили. 

Йде зачистка підрозділами сил АТО Станиці Луганської, Маломиколаївки, Іллірії, Землянки. Сили АТО посилюють оборонні позиції в районі Новосветлівки й Хрящуватого, забезпечуючи контроль ділянки траси М-04, що з'єднує Луганськ з іншою частиною території, контрольованої «ЛНР». 

У ході активних дій силами АТО знищено значну кількість живої сили бойовиків. Зокрема, в результаті вогневих і авіаційних ударів знищені 2 установки БМ-21 «Град», 3 танка і 2 БМД, захоплено 2 танка і 2 БМД противника. Ця техніка раніше була перекинута на Донбас з Росії. 

Тривають обстріли позицій сил АТО, в тому числі з боку Росії. Зокрема, з боку РФ було здійснено 9 мінометно-артилерійських обстрілів».

Дмитро Тимчук повідомляє це сьогодні, 21  серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів