Українські силовики на 29-му й 31-му блокпостах просять допомоги – їм загрожує оточення, – ЗМІ (відео)

10:30 29 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ZIK/EPA/UPG

Як повідомила в середу журналіст Євгенія Цвєтанська, «військові кажуть, що найближчим часом є загроза оточення і 31-го блокпосту, і 29-го, якщо негайно їх не укріпити».


Відео: ТСН

Силовики з 31-го блокпосту на Луганщині просять допомоги, бо можуть потрапити в оточення найманців, як і 32-ий блокпост, який відвели учора.  Окрім 31-го блокпосту в щільне кільце бойовиків може потрапити і 29-ий. Наразі вони обидва знаходяться на передовій.

«Фактично 31 блокпост, який найближчий (до 32-го. – Ред.), він став передовою лінією. Військові кажуть, що найближчим часом є загроза оточення і 31-го блокпосту, і 29-го, якщо негайно їх не укріпити», - розповіла кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Євгенія Цвєтанська.

Наразі відомо, що хлопці, які залишили 32-ий блокпост, проходять реабілітацію на Луганщині. Ротація та перепочинок на них чекають трохи пізніше. Їх можуть відправити охороняти інші позиції, однак це питання поки вирішується. 

Як повідомлялося раніше, з оточеного 32-го блокпосту вийшли усі українські військові. Вони забрали з собою боєприпаси та техніку. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів