Українські розвідники та артилеристи знищили дві вантажівки російських окупантів (оновлено)

18:54 23 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Юрія Бірюкова в інтернет-мережі «Facebook»

Волонтер Тетяна Ричкова й радник України Юрій Бірюков повідомили в п’ятницю про відсіч російським окупантам, які висувалися на штурм Донецького аеропорту.

Інтернет-видання «iPress.ua» передає в сьогоднішньому повідомленні «Сили АТО вщент розбили колону російську бронетехніки і взяли в полон військових, – фото»:

«Українська розвідка спільно з артилерією знищила дві вантажівки російських військових, які висувалися на штурм Донецького аеропорту. Про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» написала волонтер Тетяна Ричкова.

«Хочете плюсів, їх є у мене. Мої берсеркери 25 разбили колону Д-30 і один танк. Це ситуація по одному флангу АП. По іншому флангу: була атака у*банів на танках і броні. Результат: взяті в полон і знайдені документи громадян РФ (ні, це зелені чоловічки і вони заблукали), зверніть увагу укриті ковдрою і надана медична допомога», – пише волонтер.

Окрім того, сили АТО здобули низку трофеїв: БТР, МТЛБ (багатоцільовий тягач легкий броньований), МТ-12 (100-мм протитанкова гармата). Також підбито два танки і багато техніки терористів. 

«Сепари співають як солов'ї, поміняємо на наших. Це так, замальовка, відійду, ще підкину. Крили по нам дуже 152-ми, я звична але віддихатися треба», – пише Тетяна Ричкова.

«Абсолютно нешановних товариш Лавров! От ви всі стверджуєте, що російських військовослужбовців в Донецьку немає, що все це підступи та інсинуації. У мене коротенький питання: тіла цих ваших неіснуючих російських десантників закопувати в кар'єрі? Чи все-таки передавати в вашу країну? Ась?», – написав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» радник Президента України Юрій Бірюков.

«Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом (ДНР? Росії?), Кілька стовбурів МТ-12 (Рапіра) під прикриттям БМП і БТР висувалися на штурм Донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту, ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувався більше. Ще години дві вони робили спроби відповзти, потім самі копали могилки, а потім... Ну, потім», – додав він».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті інтернет-видання «iPress.ua». Натомість інформагенція УНІАн передає в сьогоднішньому повідомленні «Бірюков опублікував для Лаврова докази присутності російських військових на Донбасі (фоторепортаж)»:

«Радник Президента України Юрій Бірюков показав на своїй сторінці у «Facebook» фотографії знешкоджених вантажівок з російськими військовими на Донбасі, а також написав:

«Абсолютно нешанований товариш Лавров (глава МЗС РФ. – прим.УНІАН)! От ви всі стверджуєте, що російських військовослужбовців у Донецьку немає, що все це підступи та інсинуації. Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом (ДНР? Росії?), кілька стовбурів МТ-12 (Рапіра) під прикриттям БМП та БТР висувалися на штурм Донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту, ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувався більше».

Бірюков зазначив, що загинули більше 20 бойовиків та росіян, з десяток тепер перебувають у полоні, їх допитають після надання медичної допомоги. Відтак помічник Президента звернувся до Лаврова: «Командування АТО покликало нас на збір речових доказів і на фотофіксацію. Під гуркіт пострілів – завдання виконали. А тут ще й кореспондент Los Angeles Times. Незручно якось, як тепер говорити про те, що тут немає росіян?».

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті інформагенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів