Україні висунули ультиматум: якщо не надасть коридор до Криму, то проб’ють ракетами й танками, – політолог,

14:35 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: smoliarm.livejournal.com

Керівник проекту «Digests & Analytics Ukraine» Вадим Хомаха повідомив також у четвер: «Щодня в Україну заходить від 100 одиниць техніки. Кількість людей порахувати неможливо – далеко не всі проходять через пункти пропуску».

Керівник проекту «Digests & Analytics Ukraine» Вадим Хомаха повідомив сьогодні, 30 жовтня:

«Інформація з Донецька. Залишки місцевої вати з «Оплоту» вибивають, посилаючи на забій в розвідки боєм і в аеропорт, замінюють вибулих російськими контрактниками. Донецьк затоплений людьми в цивільному з характерним говором. Захарченко – вже ніхто. Фактично всім керує Бородай. 

За відомостями звідти – Україні поставлено ультиматум – або сухопутка в Крим без шмарклів, або повний пробій ракетами й розчищення коридору танками. Щодня в Україну заходить від 100 одиниць техніки. Кількість людей порахувати неможливо – далеко не всі проходять через пункти пропуску. 

Не нагнітаю. Війна поруч. Термін, судячи з усього  «вибори» в лугандоні, але може початися й раніше».

Вадим Хомаха написа це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», військовий аналітик групи «InformNapalm» Артем Василенко та її координатор Роман Бурко стверджують, що російські окупанти готують свій повномасштабний наступ на Донбасі під виглядом «Армії ДНР», а координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер, що в Росії масово повертають з відпусток військових, а в Тельманівському районі Донеччини відзначається висування до переднього краю бронегрупи російсько-терористичних військ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів