Учні львівської школи №63 передали на потреби військових 5033 грн, зароблені на ярмарку (відео)

18:00 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, за кошти, які діти передали на потреби бійців АТО, будуть придбані медикаменти.


Відео: «20 хвилин»

У прес-службі обласної ради повідомили сьогодні, 28 жовтня, «Щоденному Львову», що учні львівської середньої загальноосвітньої школи №63 передали на потреби бійців АТО 5033 гривень, які вони зібрали під час проведеного в школі ярмарку з продажу власноруч виготовленої випічки. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 28 жовтня, учні разом зі своїм педагогом-організатором школи Орисею Шуберт прийшли до Координаційного центру допомоги фронту (вул. Винниченка, 16), де відбулася їхня зустріч із бійцями Нацгвардії.  Юні благодійники мали можливість поспілкуватися із бійцями Нацгвардії та особисто почути, на які потреби буде використаний їхній благочинний внесок. 

Нацгвардійці озвучили повний список того, що нині потребують їхні побратими, які несуть службу на сході держави. Зокрема, серед речей, які потрібні бійцям АТО, є: медикаменти і теплі речі. 

Як зазначив координатор Координаційного центру допомоги фронту Олег Пелехатий, за кошти, які діти передали на потреби бійців АТО, будуть придбані медикаменти. Принагідно зауважимо, що сьогоднішня акція відбулася за сприяння голови Львівської обласної ради Петра Колодія. Зокрема, на зустрічі із дітьми, очільник обласної ради висловив дітям свою вдячність та повагу за те, що вони долучилися до спільної української справи. 

«Сьогодні на захист України стали всі – і малі, і дорослі. Прикладом цих слів є ця акція, а передовсім – ці дітки. Організувавши ярмарок, зібравши кошти і передавши їх на потреби захисників України, львівські школярі таким чином долучилися до подій, які нині відбуваються на сході України. Цей внесок в українську справу вони зробили дуже щиро та самовіддано. Саме тому впевнено можемо казати, що справжня українська еліта формується поруч. З такими дітьми Україна є і буде!», – наголосив очільник обласної ради. 

Водночас, на зустріч із дітьми прийшов директор Львівського державного цирку Роман Пришляк. Зазначимо, що ця людина вже не вперше співпрацює з Львівською обласною радою в частині реалізації спільних соціальних проектів.

Зокрема, навесні 2014-го директор Львівського державного цирку пристав на пропозицію голови Львівської обласної ради Петра Колодія і люб’язно погодився надати квитки для дітей та їхніх батьків, які приїхали на Львівщину з Автономної Республіки Крим, знайшовши тут тимчасовий прихисток.  Сьогодні ж Роман Пришляк прийшов до Координаційного центру допомоги фронту, аби особисто запросити активну учнівську молодь СЗШ №63 м. Львова на прем’єру вистави, яка відбудеться у Львівському державному цирку цієї неділі, 2 листопада.

«Я з радістю запрошую дітей, які долучилися до такої хорошої акції, на виставу  в цирку. Сьогодні ми, дорослі, повинні всіляко підтримувати такі ініціативи підростаючого покоління. Адже ці діти є прикладом для інших, вони є справжніми патріотами своєї держави», – сказав він. Принагідно зазначимо, що в рамках нинішнього заходу помічник голови Львівської обласної ради Анна Кузюта анонсувала присутнім про відкриття сторінки допомоги бійцям фронту – ato.lviv.ua, яка найближчими днями буде інтегрована в структуру веб-сайту Львівської обласної ради.

«Нинішня акція відкриє роботу нової Інтернет-сторінки, яка є спільним проектом Львівської обласної ради та волонтерських груп, які займаються наданням допомоги бійцям АТО.  Зазначу, що ato.lviv.ua – це також один із етапів створення єдиного логістичного центру, покликаного координувати роботу влади та волонтерів у частині сприяння надання допомоги тим, хто нині захищає нашу державу», – сказала вона».      

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів