У Вуглегірську – позиційні бої, артилерія не дає бойовикам підтягнути підкріплення, – РНБОУ (відео)

13:40 31 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Прес-центр АТО

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у суботу: «Вуглегірськ - це місто протистояння. З одного боку ми підходимо, з іншого – бойовики».

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 31 січня, на брифінгу: «У Вуглегірську тривають позиційні бої, наша вогнева підтримка затримує надходження резервів для бойовиків, артилерія працює на ураження. Кардинальних змін немає. Залишати цей населений пункт ми не збираємося».

Цю заяву речника ІАЦ РНБОУ передав у суботу кореспондент агенції «Укрінформ». Своєю чергою, телеканал «112 Україна» цитує ще й таке повідомлення Андрія Лисенка: «Вуглегірськ - це місто протистояння. З одного боку ми підходимо, з іншого – бойовики».

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив сьогодні, 31 січня: «Прес-служба батальйону «Донбас» інформує. 31.01, за наказом штабу АТО, почалося звільнення м. Вуглегірська частинами ЗСУ, Нацгвардії і батальйонами міліції. Упродовж декількох днів противник закріпився у Вуглегірську. Йдуть важкі бої на підступах і в самому місті. Оборона противника була прорвана в декількох напрямках. Війська АТО, які обороняють місто, впродовж декількох годин активно допомагають розвиватися наступу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів