У Львові відзначили подяками близько 250 волонтерів

13:10 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ в інтернет-мережі «Facebook»

Вчора, 24 травня відбувся подячний благодійний форум для волонтерів, які допомагають військовим та потерпілим в зоні АТО, а також постраждалим під час акцій протесту на Майдані в Києві.

Організувала подячний благодійний форум БО «Фундація Духовного Відродження» Львівської архієпархії УГКЦ. А розпочався він із подячного молебеня до Пресвятої Богородиці в Архикатедральному соборі Святого Юрія за участю владики Венедикта (Алексійчука).

У Митрополичих садах Святоюрської гори відбулося продовження заходу, де найактивнішим волонтерам та організаціям вручили подяку за активну та тверду громадянську позицію у становленні та розвитку Української держави. Адже ще століття тому Андрей Шептицький закликав усіх: «Як будемо разом триматися, то в кожнім ділі будемо сильніші. А противно, коли поділимося, ослабіємо, і до нічого не дійдемо». 

Керівник БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ – отець Тарас Милян – висловив щиру вдячність близько 250 волонтерам за єдність, жертовність та відданість спільній справі. Він звернувся до них такими словами: «Нехай Господь провадить Вас вірними дорогами, дарує мудрість у прийнятті рішень та благословляє усі починання».

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів