У Львові відбудеться Марш захисників України

14:00 2 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Львів’яни матимуть можливість спостерігати за підготовкою та репетицією Маршу захисників України в суботу, 3 грудня, з 20:00 до 23:00 та в неділю, 4 грудня, з 11:00 до 13:00.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації. повідомили сьогодні, що в понеділок та вівторок, 5-6 грудня, у Львові відзначатимуть 25-ту річницю Збройних Сил України. З цієї нагоди у Львівському гарнізоні заплановано ряд заходів.

Зокрема, 5 грудня у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбудуться урочистості та святковий концерт. Зокрема його учасниками будуть військовослужбовці, керівництво області та міста, представники  громадськості, духовенства, волонтерських організацій, військових делегацій іноземних країн.

Натомість 6 грудня з 9:00 до 10:00 у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла військові капелани проведуть святкову літургію з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України та п’ятої річниці відкриття. Кульмінацією святкових заходів стане «Марш захисників України», який розпочнеться об 11:00 на проспекті Свободи перед пам’ятником Тарасові Шевченку.

Керівник Регіонального медіа-центру Міноборони України Олександр Поронюк розповів: «Для урочистого проходження у складі 17-ти парадних розрахунків буде задіяно близько 1000  військовослужбовців. Залучатиметься й особовий склад гарнізону та області, а також інших військових формувань, волонтери».

Мешканці та гості міста матимуть можливість спостерігати за підготовкою та репетицією Маршу захисників України в суботу, 3 грудня, з 20:00 до 23:00 год та неділю, 4 грудня, з 11:00 до 13:00.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів