У Львові провели форум громадських організацій «Розвиток і партнерство»

15:45 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Учасники форуму взяли участь у тематичних майстер-класах, долучилися до панельної дискусії, мали змогу попрацювати у форматі «Світового кафе» та запропонувати свої напрацювання для подальшого розвитку громадянського суспільства.

«У п'ятницю, 24 червня, у Львові провели форум громадських організацій Львівщини «Розвиток і партнерство», – повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«У заході взяли участь заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та представники громадських організацій Львівщини. Зокрема, Олександр Ярема зазначив: «Впевнений, що сьогоднішній захід дасть змогу підтримувати і створювати сприятливе середовище для розвитку громадянського суспільства Львівщини. Дуже важливо, що існують такі платформи, як сьогоднішній форум, які дозволяють співпрацювати громадським організаціям із представниками влади».

Натомість олова Львівської ОДА Олег Синютка наголосив: «Владу будь-якого рівня обирає саме громадськість. Сьогоднішня українська влада як ніхто інший відповідальна за кожен крок, який вона робить, насамперед перед суспільством. Громадськість має виключне право критики влади будь-якого рівня. На моє переконання, люди, які позитивно зарекомендували себе як громадські діячі із власними громадськими ініціативами, повинні переходити у владні кабінети. Нам потрібні професійні люди, які виходять із громадського середовища, і за допомогою владних важелів мають змогу реалізувати перспективні ідеї розвитку».

Під час заходу учасники взяли участь у тематичних майстер-класах, долучилися до панельної дискусії, мали змогу попрацювати у форматі «Світового кафе» та запропонувати свої напрацювання для подальшого розвитку громадянського суспільства Львівщини. За словами організаторів, мета форуму – напрацювати пропозиції представників громадянського суспільства до регіонального плану заходів реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки. Варто зазначити, що організував форум департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з ГО Центр громадянських ініціатив, ГО «Реформи разом», ГО «Розвиток громади»  ГО «Українська молодь Христові!», Міжнародним фондом «Відродження» та ГО «Центр «Жіночі перспективи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів