У Львові облили свинячою кров’ю нардепа «Опозиційного блоку» (відео, оновлено)

16:10 10 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Інцидент стався після прес-конференції у Львівському прес-клубі, яку Ігор Шурма давав з нагоди відкриття своєї громадської приймальні.

Двоє представників громадської організації «Правий сектор. Захід» підбігли до політика після того, як він вийшов на вулицю після завершення прес-конференції Львівському прес-клубі й облили його кров’ю з пластикових пляшок. Вони також вигукували «Приймальні «Опозиційного блоку» у Львові не буде, їдьте в ДНР!» і «Опозиційний блок вбиває українців!». Про це повідомили сьогодні, 10 липня, в інтернет-виданні «Українська правда». Натомість в агенції Укрінформ додають:

«У відповідь Ігор Шурма закликав активістів «Правого сектора» заспокоїтись і не створювати провокативних ситуацій, які пізніше можуть бути використані для дискредитації Львова. Він також зазначив: «Ви можете говорити все, що хочете. Не давайте підстав для провокацій. Мене ж пізніше використають, аби показати картинку звідси».

У відповідь активісти заявили, що нардепа «вже давно використали» сателіти злочинного режиму Януковича, представником якого він сьогодні є. Своєю чергою, Шурма сказав представникам «Правого сектора», що його приймальня буде функціонувати у Львові за будь-яких обставин, й додав: «Я є львів’янином у четвертому поколінні, я маю право представляти тут свій електорат як нардеп».

Про це повідомили сьогодні, 10 липня, в агенції Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів