У Львові правоохоронці розмежували учасників «Соціального маршу» та активістів «Правого сектору» (відео)

17:52 1 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.tv

Як заявив командир 2-го запасного батальйону ДУК «Правий сектор» Тарас Хамер, вони мають намір «не допустити необільшовицького реваншу у місті Лева».

У Львові учасників двох акцій – огранізованого огранізацією «Автономний опір» маршу «з метою українців відстояти свої соціальні права та солідаризуватися» та ходи за підтримку правопорядку, організованого «Правим сектором» Львівщини, відгородив кордон міліції. Організація «Автономний опір» подала заявку про проведення 1 травня маршу з метою закликати українців відстояти свої соціальні права та солідаризуватися. 

Марші проходять за таким маршрутом: пам’ятник Чорноволу на вулиці Підвальній – вулиця Підвальна – площа Ринок – проспект Свободи – вулиця Гнатюка – площа Григоренка – вулиця Листопадового Чину – пам’ятник Іванові Франку.

Як повідомила представник «Автономного опору» Ярина Волошин, метою заходу є привернути увагу львів’ян до того, що влада приймає антинародні закони, та закликати людей боротися за свої соціальні права. У той час, на місце події прийшли бійці Добровольчого українського корпусу «Правого сектору» та представники Правого сектору Львівщини. 

Як заявив командир 2-го запасного батальйону ДУК «Правий сектор» Тарас Хамер, вони мають намір «не допустити необільшовицького реваншу у місті Лева». Хамер також зазначив: «Вони («Автономний опір». – Ред.) – «ліві», вони сповідують соціалістичні анархічні погляди, є фактаж, що це п’ята колона, рука Москви. Вони хочуть вчинити дебош та показати, що вони можуть вільно марширувати». 

За його словами, представники «Правого сектору Львівщини» мають намір не допустити, щоб першотравневий соціальний марш  відбувся. Наразі учасники заходів з обох сторін перегукуються різними гаслами. Поміж ними стоять працівники міліції у кілька рядів.

Про це повідомили сьогодні, 1 травня, інформаційна агенція УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів