У Львові, Івано-Франківську й Тернополі заплановано марші псевдонацистів для залякування жителів Сходу

13:07 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pol-andriy.livejournal.com

Про це заявив у середу народний депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Москаль.

Народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль стверджує сьогодні, 16 квітня,, що найближчим часом у містах Західної України відбудуться провокації з метою дестабілізувати ситуацію в Україні та дискредитувати її в очах світу. Він написав у середу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«28 квітня, в день, який вважається створенням дивізії СС «Галичина», центральними вулицями Львова, Івано-Франківська та Тернополя мають пройти марші з символікою СС «Галичина» та гаслами, які сприйматимуться жителями Південно-східної України, як загроза свободі, життю та майну. Плануються також заклики до фізичного знищення сепаратистів, погроми осередків КПУ, «Партії регіонів» та адміністративних будівель. 

Мета цих акцій – з новою силою сколихнути сепаратистські настрої Південно-східного регіону України. Інформація здобута з джерел, які заслуговують на повну довіру і мають пряме відношення до цієї спецоперації.

У Львівську, Івано-Франківську та Тернопільську області під виглядом одиночних туристів, які не викликають підозри в українських прикордонних служб, через КПП в Чернігівській області, а також із території Білорусі, мають заїхати близько тисячі підготовлених російськими спецслужбами осіб, які вільно володіють українською мовою і будуть активними учасниками провокацій. Частина цих осіб уже знаходиться на території України й вишукує контакти з громадськими організаціями та окремими громадянами, котрі за грошову винагороду погодяться взяти участь у масовках. 

Координатори проведення провокацій із числа досвідчених працівників спецслужби Росії, котрі є вихідцями із західних областей України й розмовляють місцевими діалектами української мови, також уже перебувають на Заході України. Автори спецоперації сподіваються, що ЗМІ багатьох країн світу висвітлюватимуть вказані події, як загрозу виникнення неонацизму в Україні, що викличе занепокоєння в Західній Європі.

Ще одна мета провокацій – використати святкові дні 1-9 травня для широкомасштабних акцій агресії по всій Україні з метою протистояння «неонацистам», прихильникам СС «Галичини», «бандерівцям» і т.д. Оприлюднюю дану інформацію в тому числі для того, щоб розробники спецоперацій із Росії зрозуміли, що в Україні знають про їхня наміри. 

Крім того, звертаюся до голови СБУ, міністра МВС, голів Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської облдержадміністрацій з проханням вжити всіх можливих заходів для недопущення провокацій, які можуть мати для України непередбачувані наслідки, інформувати про них місцевих мешканців. Сподіваюся, наші спецслужби поставляться до даної інформації з усією відповідальністю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів