У Львові анонсують «Діалог про Україну»

20:32 7 жовтня 2019 р.

А так вели діалог в Івано-Франківську.

А так вели діалог в Івано-Франківську.
Фото: http://www.if.gov.ua/news/denis-shmigal-dialogi-pro-ukrayinu-ce-programa-poklikana-u-suspilnomu-dialozi-prijmati-strategichni-ri

Завтра, 8 жовтня, у Палаці залізничників у Львові відбудеться зустріч у межах програми «Діалог про Україну», яку розпочинає команда Президента України.

Це безпосередній діалог влади та суспільства, у результаті якого мають бути напрацьовані спільні рішення та сформована чітка позиція з важливих для держави питань - так анонсують цю зустріч для журналістів у Львівській облдержадміністрації.

Серед учасників цієї зустрічі будуть: голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський; політичний директор Міністерства закордонних справ України Олексій Макеєв; перший заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Антон Колумбет; заступник міністра оборони України Аліна Фролова; громадський актив області.

Захід розпочнеться у вівторок, 8 жовтня, о 15-й годині за адресою м. Львів, вул. Федьковича, 54.

В Офісі Президента наголошують, що чинна влада не має наміру ухвалювати рішення за спинами людей і, як обіцяв Володимир Зеленський під час виборчої кампанії, спиратиметься на думку українців. «Ніхто не має і не матиме в Україні монополії на правду. Влада прагне до врахування всього розмаїття думок із ключових питань розвитку країни», – наголосили в команді Президента України. Інформацію про це розіслала прес-служба Львівської ОДА.

Хто ж представлятиме громадський актив області на цій зустрічі - у цьому повідомленні не зазначено. 

Перший такий діалог відбувся в Івано-Франківську. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів