У Донецьку знищили більше мільйона бюлетенів псевдореферендуму 11 травня, – ЗМІ (відео)

11:28 8 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ria.ru

Як повідомляють у четвер очевидці, ті, хто це зробили, демонстративно вдягли пов'язки «Правого сектора».

Телеканал «ICTV» інформує сьогодні, 8 травня, в повідомленні «У Донецьку знищили більше мільйона бюлетенів для «референдуму» бойовиків»:

«Сьогодні вночі невідомі «небайдужі» люди знищили більше 1 млн. бюлетенів для проведення незаконного референдуму на Сході України Про це повідомили у групі «Інформаційний Опір». За інформацією групи «Інформаційний опір», сьогодні вночі в Донецьку невідомі увірвалися в приміщення друкарні, яка розташована по вулиці Кірова, 201а і знищили 800 тисяч бюлетенів, які були надруковані на замовлення сепаратистів для проведення незаконного референдуму 11 травня 2014 року. Крім цього, було виведено з ладу друкарське обладнання.

Аналогічний випадок стався і в іншій Донецької друкарні, по вулиці Петровського, 126. Там невідомі знищили близько 300 тисяч бюлетенів і пошкодили устаткування друкарні.

«Місцеві сепаратисти в шоці: тепер, крім відсутності законних підстав для проведення псевдореферендума, вони ще й позбулися «папірців» для проведення так званого волевиявлення», – зазначили в «ІО». Нагадаємо, вчора президент РФ Володимир Путін закликав перенести референдум на Південному Сході України.

Натомість у сюжеті «Візитка Яроша» триває. Бойовики, які знищили бюлетені донецького псевдореферендуму, демонстративно вдягли пов'язки «Правого сектора» телеканал «ICTV» повідомляє сьогодні, 8 травня:

«Невідомі, котрі сьогодні вночі у Донецьку знищили бюлетені для «референдуму» та друкарні, були одягнені у військову форму та мали пов'язки «Правого сектора». Про це повідомили у міліції Донеччини, посилаючись на покази очевидців. Як зазначили правоохоронці, за повідомленнями очевидців, в ніч на 8 травня цього року в Донецьку невідомі здійснили підпал приватної друкарні, що розташована за адресою вул. Кирова, 201-А.

«Свідки події стверджують, що на одягнутих в сучасну армійську уніформу нападниках були також жовті та червоно-чорні пов’язки із позначками «Правого сектору». Метою, як з’ясувалося, декількох груп нападників було перешкоджання друку бюлетенів до «референдуму» щодо статусу «Донецької народної республіки». Внаслідок нападу було знищено кислотою понад 800 тис. бюлетенів. Після цього зловмисники втекли на мікроавтобусі «Фольксваген» білого кольору з державними реєстраційними номерами Дніпропетровського регіону. Інша група зловмисників викрала з типографії, яка розташована по вул. Петровського, 126-Е понад 300 тис. бюлетенів, які вивезли у невідомому напрямку на мікроавтобусі «Мазда» сріблястого кольору, також, з дніпропетровськими номерами. Очевидці стверджують, що координацію нападів обох груп здійснювали особи, які пересувались на автомобілі «Шкода» чорного кольору. Саме цей автомобіль, стверджують у міліції, був помічений свідками поблизу обох типографій», – зазначили донецькі міліціонери.

За фактами тривають перевірки. Інформацію внесено до єдиного обліку повідомлень про правопорушення. Нагадаємо, сьогодні вночі невідомі особи знищили понад 1 мільйон надрукованих бюлетенів для проведення референдуму на Донеччині».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів