У Донецьку міліціонери розступилися перед погромниками маршу за єдність України (відео)

23:35 28 квітня 2014 р.

Фото до новини

«Правоохоронці» мовчки спостерігали в понеділок за жорстоким побиття патріотів озброєними бандитами.


Відео: ТСН.ua

У Донецьку невідомі у камуфляжі з георгіївськими стрічками напали на учасників  маршу за Єдність України. Перегородили дорогу і накинулися на людей із битками та арматурою. Потім пролунали постріли і вибухи, є поранені. 

А починалося все мирно. Донеччани, які підтримують єдність Украіни, зібралися біля стадіону «Олімпійський» після робочого дня. Вони планували пройти ходою центральною вулицею міста. Колонну очолили ультрас футбольних команд. Вони запалювали файєри і співали. На мітинг за єдність України донеччани приходили з дітьми, з жовто-блакитною символікою.

Міліція ж мобілізувала до місця зібрання кілька автобусів зі спецпризначенцями. Але коли там з'явилися невідомі  в масках і з битками та арматурою – правоохоронці розступилися.

Молодики з георгіївськими стрічками нападали на мітингувальників і мешканців міста, які йшли повз, били їх, кидали вибухові пристрої. Як пізніше стало відомо, під час сутички між ними та майданівцями в Донецьку постраждали 14 людей, серед травмованих є й правоохоронець, якого, за попередніми даними, контузило від вибуху саморобної гранати.

Окрім того, бандити розтрощили Донецьку «коктейлями Молотова» та арматурою п'ять машин автомайданівців. Та хоч усі  зараз розуміють – виходити на будь-які проукраїнські акції у місті дуже небезпечно, попри це, люди все піднімають українську символіку. 

Про це повідомляє сьогодні, 28 квітня, «ТСН.ua». Як інформував «Щоденний Львів», правозахисник Костянтин Реуцький розповів у понеділок із посиланням на службовців Внутрішніх військ, що в Луганську місцева міліція пообіцяла стріляти їм у спини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів