У Донецьку десантувалися з Іл-76 спецпризначенці російського ГРУ?, – журналіст

22:14 18 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 10top.com.ua

Таку попередню, за його словами, інформацію повідомив у четвер головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко.

Головний редактор проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко зокрема повідомив сьогодні, 18 вересня:

«За попередніми даними, сьогодні в першій половині дня РФ скинула свій спецназ над Донецьком. Ймовірно, будуть штурмувати аеропорт, який їм не вдається взяти важкою артилерією й періодичними штурмами. 

Декілька джерел підтвердили, що зафіксували появу Іл-76 у супроводі штурмовиків. За попередніми даними, скинутий російський спецназ відноситься до 346-ї окремої бригади спеціального призначення ГРУ (головного розвідувального управління генштабу збройних сил РФ. – «ЩЛ»). Про її появу в Україні ми писали 13 вересня в матеріалі на сайті «ІнформНапалм» http://informnapalm.org/1144-346-ya-otdelnaya- brygada-spetsyalnogo-naznachenyya-gru-v-ukrayne). 

На жаль, відсутність фото й відео змушує нас до обережного висвітленню цієї інформації. Ми не хочемо бути голослівними, але звернути увагу на цей факт і підтвердити або спростувати його просимо всіх, хто мають у своєму розпорядженні додаткову інформацією (бажано фото, відео)».

Роман Бурко написав це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів