У Дніпропетровську поранено в спину біля ОДА двох журналістів (відео)

21:37 26 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

Силовики затримали в цьому місті чотирнадцятьох протестувальників.


Відео: Андрей Вечерний

Як повідомили УНІАН у відділі зв'язків з громадськістю обласного управління МВС і в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА, з десяти постраждалих унаслідок сутичок між силовиками й протестувальниками – вісім співробітників міліції і два учасники акції. А госпіталізовано чотирьох, зокрема - двох співробітників міліції.

У Кіровський райвідділ міліції були доставлені 14 затриманих активістів пікетування. Зокрема координатор руху «Третя Українська Республіка», екс-депутат обласної ради Вадим Шебанов.

Протистояння біля стін ОДА практично завершилося, однак близько 50 молодих людей залишаються неподалік від будівлі обладміністрації. Водночас, як повідомляє «Дніпропетровськ. Коментарі», двоє операторів дніпропетровського 34 каналу звернулися по медичну допомогу, також є що постраждали серед мітингуючих.

Як стало відомо виданню «Дніпропетровськ. Коментарі» на місці подій, двоє операторів 34 каналу, які знаходилися при виконанні своїх професійних обов'язків у світловідбиваючих жилетах з написом «Преса», одержали поранення в спину. За словами потерпілих, коли вони здійснювали відеозйомку протистояння під стінами облдержадміністрації, одержали травми спини з травматичної зброї з боку «тітушек». При цьому, коли вони звернулися по медичну допомогу до медиків машини «швидкої» «Сімейної медицини», то їм у допомозі відмовили.

«Щоденний Львів» уже інформував про сьогоднішні події в цьому місті в повідомленні «У Дніпропетровську – вогнепальні поранення (відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів