У Державній думі готові приєднати Крим до Росії (відео)

12:00 25 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zbroya.info

Про це заявив у Сімферополі голова Комітету Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Слуцький.


Відео: «Телеканал новин «24»

Він стверджував у Сімферополі, що Росія бажає зберегти територіальну цілісність України, запевнивши: «Щодо в цілому нашого погляду на ситуацію в Україні – ми бажаємо зберегти цілісність України. Ми сподіваємося, що сьогодні це є реальним. Ми виходимо з того, що країну вдасться зберегти».

Разом з тим, Леонід Слуцький додав, що в разі ухвалення Кримом рішення про приєднання до РФ, готова розглянути його. Голова комітету заявив із заявив із цього приводу таке: «Якщо тенденції, які сьогодні є у Києві, продовжуватимуться і посилюватимуться, і Кримський парламент або жителі півострова на референдумі заявлять про бажання приєднатися до РФ, у Росії вивчать таке рішення. Ми цю ситуацію вивчаємо і далі вивчатимемо її, напевно, досить швидко. Напевно, ми зуміємо разом знайти здоровий глузд і практичні кроки з його реалізації».

Про це повідомляє сьогодні, 25 лютого, кореспондент УНІАН. Натомість «Радіо Свобода» інформує у вівторок, що ситуація в Україні була головною темою оперативної наради російського президента Володимира Путіна з постійними членами Ради безпеки Росії. Про це інформагенціям повідомив речник Путіна Дмитро Пєсков.

У нараді взяли участь російський прем’єр Дмитро Медведєв, голова президентської адміністрації, спікери обох палат парламенту, очільники МВС, МЗС, Міноборони, ФСБ і Служби зовнішньої розвідки. «Радіо Свобода»  також нагадує, що в понеділок прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що Москва має «серйозні сумніви» щодо легітимності багатьох державних органів України.

Медведєв твердив: «Деякі наші іноземні, західні партнери вважають, що це легітимні органи. Я не знаю, які конституцію і закони вони читали. Мені здається, що це аберація свідомості, коли легітимним називається те, що за своєю суттю є результатом збройного перевороту». Натомість Європейська комісія визнала Олександра Турчинова як законного чинного керівника України і заявила, що Україна може підписати угоди про співпрацю з ЄС після того, як новий уряд буде сформований шляхом виборів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів