Терористи захопили в Сніжному автобус із 25-ма дітьми, – ЗМІ (відео)

12:44 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це повідомляють у четвер прес-служба Донецької обладміністрації та «Новости Донбасса».


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-служба Донецької обладміністрації інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Озброєні бойовики перехопили автобус з дітьми зі Сніжного Донецької області»:

«Доля 25 дітей-сиріт та вихованців дитячих будинків сімейного типу наразі невідома. У четвер вранці з міста Сніжне на оздоровлення в Дніпропетровську область автобусом в супроводі автомобіля ДАІ виїхали 25 дітей, у тому числі сироти та вихованці дитячих будинків сімейного типу.

На одному з блок-постів автобус був зупинений. Спецмашину ДАІ відсікли збройні представники «ДНР», вони відібрали у співробітників ДАІ.

Автобус з дітьми продовжив рух у супроводі озброєних людей в строну Криму. Діти залишилися без супровідних документів і допомоги. Облдержадміністрація з'ясовує подробиці того, що сталося».

Інтернет-видання «Новости Донбасса» також повідомляє сьогодні, 12 червня, що бойовики терористичного угруповання «Донецька народна республіка» захопили в місті Сніжному автобус із 25 дітьми. «Сьогодні, 12 червня, у Сніжному автобус з 25 дітьми, в тому числі діти-сироти і діти з дитячих будинків сімейного типу, на виїзді з міста в бік Дніпропетровської області у супроводі машини ДАІ на блокпосту був зупинений озброєними людьми», – йдеться у повідомленні.

За інформацією журналістів, терористи відібрали у даішників мобільні телефони і відтіснили від автобуса автомобіль ДАІ. Автобус з дітьми продовжив рух у супроводі бойовиків з ДНР у напрямку Криму. Діти залишилися без супровідних документів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів