Терористи з «ДНР» продали свого «бійця» за $10 тисяч

23:10 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Про це повідомив у четвер його знайомий.

Інтернет-газета «Преса України» розповідає в сьогоднішній публікації «Терористи ДНР продали свого «бійця» за 10 000 доларів»:

«І сміх і гріх, по іншому не назвеш історію, яка сталася з хлопцем з півдня Донбасу. Ревіна Валентина сепаратисти з ДНР спочатку найняли на роботу, а через десять днів продали людям Коломойського, тим самим заробивши в 10 разів більше, ніж витратили, оплачуючи його роботу. Про це повідомляє на сторінках свого ЖЖ один із знайомих потерпілого – Matvii Nikitin.

Представники ДНР завербували талановитого айтішника з Маріуполя, запропонувавши виконати невелику роботу. Валентин спочатку дуже пишався тим, що працює у ДНР і отримує дві тисячі гривень в день.

Однак, через десять днів, коли частково робота була виконана, як раз отримала широкий резонанс інформація, що за зданого терориста, губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський готовий виплатити 10 тис. дол. США. Порахувавши явний прибуток від операції, бандити спакували юного терориста в автомобіль і відвезли до кордону з Дніпропетровською областю, де продали за десятку людям Коломойського.

Зробивши нескладні математичні розрахунки, бачимо явну «цінність» провернутої операції: Валик отримав від ДНР 20 тисяч гривень, «відбив» колишнім «роботодавцям» 120 тисяч. У результаті був заарештований і сів за ґрати на 15 довгих років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів