Терористи цілилися з установок «Град» у блокпост силовиків, а вбили охоронця підприємства (відео)

14:09 13 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: novosti.dn.ua

Про це повідомляють у п’ятницю користувачі соціальних мереж.


Відео: Мюрей Ротбард

Колона терористів у складі двох бронетранспортерів, двох установок «Град» та декількох джипів обстріляла сьогодні вранці овочебазу, електростанцію, бензозаправку під містом Добропілля на Донеччині. Про це, як передає сьогодні, 13 червня, інтернет-видання «Новости Донбасса», повідомляють у п’ятницю користувачі соціальних мереж у групі «Добропілля – це Україна!», котрі конкретизують:

«Із цього району вони з обох установок виробили кілька залпів убік Добропілля. У момент залпу одна з установок спалахнула, не вистрілявши весь боєзапас.

Зі 40 ракет 14 залишилися невикористаними, а одна, яка не спрацювала, потрапила в сарай недалеко від місця старту. Вони обстріляли, імовірно, український блокпост, який стоїть на виїзді з міста в Святогорівку, але помилилися у коригуванні вогню й усі ракети потрапили в овочеву базу «Перспективи», де важко поранили дівчину, працівника даного підприємства.

Дві ракети потрапили в сусіднє підприємство, де загинув молодий хлопець, який працював там охоронцем».

В даний момент територія, за інформацією очевидців, оточена українськими військовими і всі чекають приїзду саперів, оскільки бойовики, ймовірно, замінували згорілу установку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів