Терористи агітують жінок вирушити в «похід» на гору Карачун у Слов’янську, – ЗМІ

23:36 20 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Про це повідомив у вівторок журналіст Роман Бурко

Інтернет-видання «Преса України» розповідає сьогодні, 20 травня, в повідомленні «Сепаратисти готують «жіночий похід» на Карачун»:

«Проросійські сепаратисти ймовірно готують провокації на Карачуні (Слов’янськ) за участі мирного населення. Про це повідомив журналіст Роман Бурко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Сьогодні по селах в районі Карачун проросійські бойовики активно агітували місцевих представниць жіночої статі піти завтра на позицію українських військових (яку вони обстрілюють кожну ніч). Зокрема, одна з мешканок с. Бильбасівка, що поблизу Карачуна, розповіла нам на умовах анонімності: «Приїжджали федерасти, агітували піти завтра на Карачун до українських військових просити їх залишити вишку. Напевно, за нашими спідницями прикритися вирішили або тиснути на жалість, важко сказати для чого їм все це, але я не дура – нехай самі йдуть і вирішують свої питання без нас», – йдеться у повідомленні.

Можливо, сепаратистам все-таки вдасться підкупом або залякуванням домогтися завтрашнього «жіночого походу на Карачун». «Тому слід діяти негайно і на випередження, що б присікти улюблений сценарій російських бойовиків – ховатися за спідницями жінок і спинами дітей, штурмуючи українські військові частини, як ми вже спостерігали на прикладі анексії Криму «зеленими військами» Путіна», – зазначив журналіст».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів