Сьогодні до диппредставництв Росії у Львові й багатьох країнах світу несуть похоронні вінки (відео)

12:35 21 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/euromaidanpr

Глобальний флешмоб організовують, щоб привернути увагу світу до агресії РФ проти України.

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 21 червня, в повідомленні «До посольств Росії в багатьох країнах світу сьогодні принесуть похоронні вінки»:

«Сьогодні у багатьох країнах світу розпочнеться глобальний флешмоб проти агресії Кремля щодо України. Активісти принесуть до посольств та консульств РФ, а також до постійного представництва Росії в ООН у Нью-Йорку похоронні вінки, аби вшанувати жертв путінської агресії проти України.

Акцію підтримають жителі Торонто, Ванкувера, Гааги, Вільнюса, Нью-Йорка, Варшави, Брюсселя та багатьох інших міст світу, у тому числі Києва та Львова. Зокрема, у Києві акція вже розпочалася об 11:00.

«Росія де-факто почала війну з Україною. Путіна треба зупинити негайно!», – йдеться в повідомленні організаторів акції, серед яких – «EuromaidanPR», «DigitalMaidan», громадський рух «Відсіч», Євромайдани та українські громади за кордоном.

«Скільки ще потрібно смертей для того, аби визнати, що Росія почала війну в Україні, і що Путіна треба негайно зупинити?», – кажуть організатори флешмобу.

Водночас активісти закликають НАТО купити два бойові кораблі «Mistral», які Франція збирається продати Росії, а також «негайно вжити санкції третього рівня; надати української армії рятувальні засоби, включаючи медичні засоби та засоби особистого захисту; припинити будь-яку співпрацю і бізнес, які допомагають Росії модернізувати свою армію, поліцію, озброєння, і сприяють російській експансії; скасувати візовий режим з Україною якомога швидше; розслідувати хижацьку поведінку «Газпрому», який порушує антимонопольне законодавство ЄС і правила СОТ; задіяти строгий контроль всіх коштів, що походять із Росії та Білорусі; скасувати візи провідних антизахідних і антиукраїнських пропагандистів російського режиму».

Нагадаємо, 14 червня в Києві кілька сотень людей, серед яких був і колишній в.о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця, пікетували посольство Росії в Україні. Тоді будівлю відомства закидали зеленкою, повибивали вікна, а також розтрощили автомобілі працівників посольства».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів