Серед окупантів Слов’янська ідентифіковано російських нацистів

23:42 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukrainianpolicy.com

Про це повідомляє в середу спільнота «Інформаційний Опір».

Спільнота «Інформаційний Опір» повідомляє сьогодні, 23 квітня, в публікації «Знайомтеся ближче – опізнані всі члени диверсійної групи на Донбасі»:

«Українська розвідка передала ОБСЕ досьє та фотографії, які показують участь російських диверсійних угруповань у недавніх збройних повстаннях у східній Україні, особливо в Донецьку. «New York Times» пише, що фотографії і опис були «визнані адміністрацією Обами», але хто ці люди?

За допомогою залучення громадськості та ще з більшою допомогою соцмереж і публічних профілів вдалося ідентифікувати деяких російських повстанців у Донецьку. Чоловіки порівнюють розміри своєї зброї з часів його винаходу й до нашої удачі ці повстанці саме це й робили.

Знаки компанії «Терек Волки» видно на декількох бойовиках. З упізнаних бойовиків, які, імовірно, замішані в захопленнях в Слов’янську й Краматорську, можна зробити декілька висновків.

По-перше не всі вони з Росії. Деякі – місцеві радикали, інші – вихідці з Бєлорєченська в Росії або мають зв’язок з козацькими групами.

Однак це не спростовує залученість російського уряду. Давно відомо про участь військових ветеранів та російських «туристів», але присутність офіційних козаків Російської Федерації свідчить про офіційні зв’язки Росії в тому що відбувається.

Офіційні козаки отримують фінансову та організаційну підтримку уряду, включаючи місячну зарплату, як поліцейські. Це не перша поява козаків, вони також спостерігалися при наведенні порядку в Сочі.

Іншим цікавим пунктом є нашивки, помічені на бойовиках. Для ясності скажемо, що символ Андрія Шкуро «Терек Волки» – це знак підрозділу білих козаків, які воювали проти нацистів під час другої світової війни. Так хто ж замішаний у захопленні України? Давайте подивимося,

Знайомтеся:

Євген DINGO Пономарьов

Пономарьов – 39-річний уродженець Бєлорєченська, що на Кубані. На фото він –зареєстрований козак з поліцейським значком. Активний учасник Тверського козацтва, він був відображений на багатьох фотографіях CNN і BBC, входить в ту ж групу, яка була помічена в Краматорську і Слов’янську.

Сторінка ВКонтакте: Євген Пономарьов.

Олександр Ганічев

У той час, як профіль Ганічева всіяний кішками та мемами, з 2013 року до січня 2014-го є багато фото в бойовій амуніції, в тому числі зі снайперськими гвинтівками, штурмовими гвинтівками, крупнокаліберними кулеметами, а також ракетними установками.

На останніх фотографіях з квітня місяця він – з тими, хто захопили будівлі в Донецьку. Він підписаний у групи на підтримку «Беркута», «Высший Совет Народов Украины и России» (яка публікує практичну «допомогу» у проведенні референдумів ), «Помощь отрядам самообороны Крима». В даний час в акаунті вказано місто Горлівка, і зазначено що він з Макіївки.

Сторінка ВКонтакте: Олександр Ганічев.

Ігор Георгієвський

Його рідним містом вказано Сімферополь, також є фотографії з ним зі Сімферополя, є групові знімки з іншими членами збройної «самооборони». Є фото, де він зображений на тлі аеродрому в Слов’янську в Донецькій області. Він – член групи ««Народно-Освободительное Движение на Украине» (в якому містяться заклик «звільнити» Україну від «загарбників»), «Русская Весна» та інші групи, які закликають, щоб врятувати Одесу від «фашизму». Він був помічений зі розпізнавальні знаками «Терек Вовк Компани».

Сторінка ВКонтакте: Ігор Георгієвський.

Тихон Каретний

Як і Пономарьов, Каретний є членом Белореченского Козацтва в Росії. Фото розміщені на сторінці спільноти фотографії групи, яка займалася захопленнями в Слов’янську під назвою «Терская Волчья Сотня». Його профіль є відносно новим (зареєстрований у лютому, активний останнім часом), тому ми не можемо бути впевнені, що його особа реальна, однак, у нього є соціальні зв’язки з іншими членами, особи яких підтверджені. Цілком імовірно, що це він на фото з Пономарьовим.

Сторінка ВКонтакте: Тихон Каретний.

Жека Ковальов

Ковальов теж із Бєлорєченська в Росії. Його фотоальбоми містять багато свастики і неонацистську або ультранаціоналістичну символіку. На фотографіях, що датуються 2 роками раніше, він зображений у воєнізованому одязі, в той час як зображення його профілю відображається в «Самообороні Криму». На іншій фотографії він з Каретним. Видна нашивка «Терек Волк Компані», які беруть участь у повстанні в Донецьку разом з козаками.

Сторінка ВКонтакте: Zheka Kovalyov.

Евген Злий

На фотографіях його видно з автоматичною зброєю перед урядовою будівлею в Слов’янську. На його профілі зазначено, що він зі Сімферополя й що він є членом групи «Сімферопольських Донських Козаків». На фотографії також видно кулончик у вигляді свастики і російську ультранаціоналістичну графіку.

Сторінка ВКонтакте: Евген Злий.

Антон Морозов

З Іркутська в Росії. На фотографії профілю у ВК він – у військовій казармі. На фотографіях помітна символіка Росії та неонаці (спалює прапор Ізраїлю). На фото зліва він стоїть поруч зі Злим.

Сторінка ВКонтакте: Anton Morozov».

Едвард Пітерський

Пітерський пише про себе, що він живе в Харкові і є членом бійцівського клубу «Оплот» та групи «Вежливых людей Харькова» (натяк на «зелених чоловічків» з Росії). За іронією, він є членом як «анти-фашистського руху Південно-Сходу», так і неонацистського товариства «Білий Легіон».

Сторінка ВКонтакте: Edvard Pitersky.

Діма Харківський

Рідне місто вказане як Слов’янськ. Схоже, він є членом місцевого ополчення Губарєва.

Сторінка ВКонтакте: Dima Kharkovsky.

Гнат «Топаз» Крамськой

Топаз – свого роду знаменитість в інтернеті. Він був посаджений під домашній арешт 29 березня за участь у погромі харківської обласної адміністрації. 7 квітня Топаз втік з під домашнього арешту – розпиляв браслет. З того часу Топаз вже давав інтерв’ю російському каналу «LifeNews», де він розповідав про «партизанський опір» і необходність використання зброї при захопленні будівель. Фотографії зі штурмовими гвинтівками, у військовій формі і з гергіївськими стрічками припускають його участь у повстанні в Донецьку і Луганську після його арешту.

Сторінка ВКонтакте: Ignat Kromskoy

Цей профіль менш очевидний, але фотографії вливаються в загальну картину. Анастасов із Сімферополя. На фотографіях він з різного виду зброєю. На цій фотографії не зрозуміло на якій він будівлі, так що можливо він був замішаний тільки в Криму, тому його фотографії ми наводимо останнім.

Сторінка ВКонтакте: Sergey Anastasov.

Ukrainian Policy».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів