«Рух нових сил» розгорне табір біля пункту пропуску «Краковець» на Львівщині

23:45 4 вересня 2017 р.

Фото до новини

Член ради партії «Рух нових сил» Семен Кривоніс запевнив: «9 вересня ми починаємо розбивати табір безпосередньо біля пункту пропуску «Краковець».

Член ради партії «Рух нових сил» Семен Кривоніс заявив сьогодні, 4 вересня, що напередодні прибуття в Україну екс-президента Грузії та екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, запланованого ним на 10 вересня, в пункті пропуску «Краковець» на українсько-польському кордоні буде облаштоване наметове містечко. Семен Кривоніс анонсував також: «Перша хвиля активістів і простих небайдужих громадян, які хочуть зустріти Михеїла, буде 9 вересня о 10.00. Ця група людей зустрінеться у Львові біля окружної дороги і буде рухатися до пункту пропуску «Краковець». Люди з собою мають намети, спальні мішки, теплий одяг, харчування, і будуть рухатися переважно на власних транспортних засобах».

Член ради партії «Рух нових сил» запевнив також: «Активісти будуть весь час залишатися в таборі, і ніякого перетину пункту пропуску законним чи незаконним способом з боку активістів не передбачається. 10 вересня ми очікуємо прибуття в 9.00 у Львів народних депутатів, журналістів... О 10.00 зі Львова ми починаємо рух організованою колоною в напрямку пункту пропуску «Краковець», де продовжимо наше мирне зібрання, і буде зустріч з тією частиною, яка вже розбила табір».

Ще один член ради партії «Рух нових сил», Ольга Галабала, заявила сьогодні на прес-конференції в Києві., що 10 вересня на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Краковець», коли Саакашвілі має намір повернутися в Україну, готуються провокації. Дослівно ж вона твердила: «Ми очікуємо провокацій, ми очікуємо, що буде перекритий пункт пропуску «Краковець». Така інформація до нас доходить із Львівської області, де влада готує основні заходи щодо планування цієї операції... Можливо, буд.е перекрита дорога на в'їзд у пункт пропуску «Краковець» у вигляді ремонтних робіт»

Ольга Галабала також заявила: «Ми розуміємо, що провокації будуть з боку Радикальної партії, з боку Ляшка лідер Радикальної партії), Мосійчука (народний депутат від Радикальної партії), Ківи (лідер Соціалістичної партії України). За нашою інформацією, у східних областях, зокрема в Дніпропетровській області, збираються загони «тітушок». Крім того, збираються люди з посвідченнями «дружинників», їх мета буде абсолютно зрозуміла - спровокувати там бійку, спровокувати якісь зіткнення. Ми очікуємо провокацій з боку влади. Але наша реакція буде – сміх. З порушниками нехай розбираються правоохоронні органи».

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, в інформаційній агенції УНІАН, де також нагадали: «27 липня в Адміністрації президента України заявили, що Глава держави Петро Порошенко підписав указ про припинення громадянства України Саакашвілі. 1 серпня в інтернеті опублікували указ за підписом Порошенко. За словами народного депутата Антона Геращенка, указ був підписаний з-за того, що Саакашвілі надав недостовірні дані, зокрема про судимості в Грузії. Саакашвілі, у свою чергу, заявив, що в нього тільки одне громадянство – українське. Він також зазначив, що Порошенко повинен дати йому можливість повернутися в Україну, щоб відстояти своє громадянство в суді. 6 серпня Саакашвілі заявив, що приїде в Україну 10 вересня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів