Російським диверсантам вороття зі сходу України додому немає – їх туди не впустять

23:58 25 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ria.ru

Це випливає зі сьогоднішніх заяв головних прикордонників Білорусі й РФ.

Як передає сьогодні, 25 червня, агенція «РИА Новости», голова Державного прикордонного комітету Білорусі Леонід Мальцев заявив у середу журналістам, що «білоруські та російські прикордонники мають намір не допустити переміщення зброї і екстремістів зі сходу України на територію Союзної держави», натомість керівник Прикордонної служби Федеральної служби безпеки Росії Володимир Кулішов повідомив: «Одним з основних завдань прикордонного відомства Білорусі та Росії є недопущення проникнення на територію Союзної держави екстремістськи налаштованих осіб, терористів, недопущення переміщення коштів терору, щоб забезпечити стабільність в наших державах і в цілому в Союзній державі».

«Деловая столица» прокоментувала ці заяви в повідомленні «Терористів «Лугандона» в Росії будуть відловлиювати й відстріливати»:

«Як відомо, у Донецькій і Луганській областях України, незважаючи на оголошене припинення вогню, тривають напади російських диверсантів і місцевих бандитів на блок-пости українських силовиків, екстремісти займаються мародерством і вбивствами мирного населення, підривають залізничні колії, мости і т.д. Судячи з заяви керівника Прикордонної служби РФ, озброєних терористів з Донецької та Луганської областей на територію Росії допускати не будуть.

Значить, у випадку перетині кордону їх будуть відловлювати, відбирати зброю, а в разі опору – знищувати. Раніше в ЗМІ РФ неодноразово повідомлялося, що російських найманців, які воюють на боці сепаратистів, вдома не чекають, оскільки люди, що брали участь у військовому конфлікті, представляють серйозну небезпеку для стабільності самої Росії. Крім того, у разі інвалідності з причини поранення ці громадяни не отримуватимуть виплати, належні російським силовикам».

Як інформував «Щоденний Львів», російські прикордонники розстрілюють тих найманців, які хочуть повернуться з Донбасу до РФ  про це повідомляють жителі прикордонного села на Луганщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів