Російський телеканал назвав «обстрілом Слов'янська фосфорними бомбами» кадри з Іраку (відео)

14:17 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Як запевнив речник штабу антитерористичної операції Владислав Селезньов, на озброєнні сил, задіяних в АТО, фосфорних бомб немає.


Відео: WWE EpicShow

Телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Російське відео обстрілу Семенівки фосфорними бомбами виявилося зйомкою бомбардування в Іраку»:

«Російське відео «обстрілу Семенівки запальними бомбами» виявилося зйомкою обстрілу іракського місто Фаллуджа. Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

«Нам вдалося знайти такі ж кадри в мережі «Youtube». З'ясувалося, це відео – американського телеканалу CNN. І на ньому зафіксовано обстріл іракського міста Фаллуджа американськими військами в листопаді 2004-го року», – повідомив телеканал. 

Раніше «ополченці» заявили, що село Семенівка під Слов'янськом було обстріляне силовиками із застосуванням запалювальних бомб. Російський телеканал «LifeNews» оприлюднив відео нібито обстрілу Слов'янська фосфорними бомбами2. 

Натомість у повідомленні «На озброєнні сил, задіяних в АТО, фосфорних бомб немає, – Селезньов» телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 12 червня:

«На озброєнні сил, задіяних в АТО, фосфорних бомб немає», – про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив офіційний речник антитерористичної операції Владислав Селезньов.

«Я тільки що спілкувався з нашою групою вогневого ураження, вони мені сказали, що протягом декількох днів не використовували важку артилерію під час заходів АТО. Тому те, що було вчора – це ніяк не пов'язано з діями сил АТО, і тим більше, на озброєнні сил немає фосфорних бомб», – наголосив він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів