Російський диверсант Гіркін «демобілізував» бойовиків бандформування «ДНР» і втік зі Слов’янська

23:50 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/vsevolod.filimonenko/photos_all

Про це повідомляють у п’ятницю луганський журналіст Всеволод Филимоненко й полковник СБУ у відставці Олег Стариков.

Луганський журналіст Всеволод Филимоненко повідомляє сьогодні, 4 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Стрєлков (псевдонім російського диверсанта Ігаря Гіркіна, проголошеного «міністром оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка. – «ЩЛ») вважає, що Росія зрадила «ДНР» і видає наказ про о демобілізацію «військ ополчення».

А в коментарях під цим повідомленням Всеволод Филимоненко написав, що це не фейк. Він також розмістив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» скіншот наказу Гіркіна-«Стрєлкова.

Натомість телеканал «112 Україна» інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Гіркін, який нібито втік зі Слов'янська, з'явиться в іншому регіоні України, – експерт»

«Ігор Гіркін, глава угруповання бойовиків у Слов'янську, нібито втік з міста й може з'явитися в іншому регіоні України», – розповів в ефірі телеканалу «112 Україна» полковник СБУ у відставці Олег Стариков. За його інформацією, Гіркін залишив Слов'янськ, просочившись крізь оточення сил АТО.

«Його (Гіркіна) не випускають, бо проводиться операція з відволікання, він реально пішов, найближчим часом він з'явиться в іншому регіоні України. Це буде в тому регіоні, де є проблеми, пов'язані вже не з російською, а з іншими мовами», – вважає Стариков».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів