Російсько-терористичні війська кинули на Дебальцеве свої останні резерви, – нардеп (відео)

00:05 18 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Народний депутат і командир батальйону « Донбас» Семен Семенченко повідомив увечері у вівторок: «Усі останні резерви терористів кинуті під Дебальцеве».

Народний депутат і командир батальйону « Донбас» Семен Семенченко повідомив увечері 17 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними розвідки «Донбасу», зараз Кіровськ, Первомайськ і Стаханов захищає всього 750 осіб, половина з яких є черговими на блокпостах. З озброєння - міномети й чотири «Гради».

Три години тому назад через Ломовотку й Вергулівку направлено 12-15 танків, на Троїцьке та Санжарівку пішло п’ять танків, шість «КамАЗів» снарядів і три «КамАЗи» піхоти (але це останній набір з «ЛНР»). Всі останні резерви терористів кинуті під Дебальцеве

P.S. Для неуважних. Це дані про пересуванням терористів...».

Натомість волонтер Ксенія Бикова повідомила увечері 17 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що в Дебальцевому ситуація змінюється щогодини, але бійці мужньо продовжують утримувати свої позиції.  На зв’язок з волонтером вийшли добровольці 40-го окремого мотопіхотного батальйону, який більш відомий як батальйон тероборони «Кривбас». Волонтер передає:

«Зв’язок з 40-м – як азбука Морзе. Одне зрозуміло — живі. Зі 128-м відучора зв’язку немає.

У 128-го боєкомплект закінчувався ще вчора вранці, але здаватися вони не збиралися. Тим пасе, що підвозять.

Я не панікер, Ви це знаєте. Але мені тривожно. Щастя – відносно тихо, Піски хєрачать з важкої арти.

ОБСЄ-пі@араси. Їх немає НЕ тільки там, де пекло, їх НЕМАЄ і там, де тихіше.

І все одно переможемо. Ось побачите. Молимося. Слава Україні!».

А перед цим Ксенія повідомляла, що бійцям «Кривбасу» прийшла певна допомога. Волонтер написала:

«Я сьогодні постаріла на п’ять років…Вчора писала Вам про 40-й. Вони ще сьогодні вранці просили допомоги. Я знала, що їм почали допомагати. Але зв’язку з ними не було. 

І ось тільки що смс – «Ксю, живі….».

Як інформував «Щоденний Львів», за даними волонтера Інни,рахунок полонених і вбитих бійців у районі Дебальцевого йде на сотні, а волонтер фонду «Мир і Порядок» Всеволод Кожем’яко повідомив у вівторок, що Генеральний штаб Збройних Сил України дав наказ збройним формуванням, які знаходяться в оточенні під Дебальцеве, на знищення важкої техніки й відхід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів